Is jouw bedrijf toe aan een teamdag op maat? AVK ontwikkelt en organiseert regelmatig energieke teamdagen en bedrijfsuitjes voor organisaties. Een dag waarbij een team (of de hele organisatie) samenwerkt aan nieuwe kennis en vaardigheden, iets aan ontspanning doet en eventueel afsluit met een borrel of een diner.

Leren doen mensen het liefst in een ontspannen setting, combineer daarom het nuttige met het aangename en profiteer van een teamdag waarbij deelnemers én leren én creatief met elkaar bezig zijn.

Waarom een teamdag?

Een teamuitje is goed voor de teamspirit. Onderlinge relaties worden versterkt en collega’s leren elkaar op een andere manier kennen. Maar voor de organisatie is het wel zo prettig als de deelnemers er ook nog iets van opsteken waar ze op de werkvloer wat aan hebben. AVK staat voor slimmer werken en @nders samenwerken. Voor teamdagen combineren wij een of meerdere van onze inspirerende trainingen met een ontspannende activiteit. Op die manier werkt de teambuilding ook na het uitje nog door en wordt samenwerken leuker gemaakt.

Maatwerk teamdag

Wij kunnen het proces van begin tot einde uit handen nemen, waarbij we meedenken over de ontwikkeling van medewerkers, helpen bij het vinden van een juiste locatie en zoeken naar een passende activiteit die past bij de leerstof. Hierbij werken we samen met Buitengewoon Evenementen (een bureau gespecialiseerd in buitenactiviteiten) en ontwikkelen we passende combinaties op maat.

In principe zijn al onze trainingen te combineren met ontspanningsactiviteiten, vaak leggen we zelfs een duidelijke link tussen de activiteit en de leerstof, zodat deelnemers direct de theorie in de praktijk ervaren en actief kunnen oefenen met het ander gedrag.

Meer informatie

Vraag AVK naar de mogelijkheden om een teamdag op maat te maken. Samen kiezen we geschikte trainingsonderdelen en zoeken in overleg een bijpassende activiteit (binnen of buiten).

Voorbeeldprogramma’s

Teamdag future proof professional

Kleur bekennen; Future Proof Professionals

Teamdag Escape room team challenge

Escape Room Team Challenge

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teamdag op maat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij

Je investering

€ 1549,- per dag
€   949,- per dagdeel


Prijzen zijn per groep, per dag(deel), incl. reiskosten en excl. BTW.

Een teamdag bestaat geheel uit maatwerk. Genoemde prijzen zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van de duur van de dag, de gekozen activiteit en eventuele externe locaties.

Andere suggesties…

Andere suggesties…