Wist jij dat om AVG compliant te zijn, alle collega’s op de hoogte moeten zijn van de AVG spelregels? In deze activerende videoreeks leer je wat jouw privacy rechten zijn en ook wat de rechten zijn van jouw klanten, leveranciers en collega’s.

Ben jij en/of zijn jouw collega’s op de hoogte van de AVG rechten en plichten? in deze 2 minuten leren videoreeks word je meegenomen in het AVG jargon, leer je wat een datalek is en leer je een phishing e-mail beter herkennen in korte, activerende videoboodschappen. Lees hieronder meer over AVG bewustwording.

Wat is 2 minuten leren: De AVG?

2 Minuten leren is een door AVK ontwikkelde Videocoaching reeks. Je ontvangt in een vast ritme korte videoboodschappen van ongeveer 2 minuten. Ideaal in aanvulling op een AVG training. Elke video geeft je een klein beetje meer kennis van de AVG en wat jij ermee moet doen. Na het volgen van de hele reeks ben je weer helemaal bij. Je maakt kennis met AVG jargon en wordt op een leuke manier aan het werk gezet met deze kennis.

De video reeds is praktisch ingestoken met voorbeelden uit de alledaagse praktijk. De AVG videoreeks is bedoeld voor iedereen die met persoonsgegevens werkt binnen een organisatie.


Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de ‘2 minuten leren’ methode zo effectief is.

Waarom 2 minuten leren videocoaching ‘de AVG’ ?

Bij AVK geloven we dat ‘leren en ontwikkelen’ een voortdurend proces is en dat een combinatie van ‘klassikaal leren’ en dagelijks werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Maak kennis met deze makkelijke en leuke manier van leren.

De AVG module bestaat uit korte video’s die je verspreid over 2 maanden direct in je mailbox ontvangt. In de video’s krijg je voorbeelden en tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo neem je dagelijks een kleine stap waardoor de kennis veel beter blijft hangen en je werkwijze als vanzelf wordt aangepast.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het leren van iets nieuws en het aanpassen van je werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

Maatwerk videocoaching

De AVG videoreeks is ook op maat af te nemen, zodat specifieke spelregels binnen jouw organisatie ook aan bod komen. Neem hierover gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

De 21 video's in deze reeks zijn onderverdeeld in de volgende onderwerpen: 1. AVG 2 minuten leren een korte introductie

 2. Wat is de AVG

 3. Jouw rechten in de AVG

 4. AVG Compliant zijn

 5. Datalekken

 6. AVG rechten en plichten

 7. Beperking van de verwerking

 8. AVG, bewaartermijnen en bewaren

 9. Wat zijn precies persoonsgegevens en opruimen

 10. Bijzondere persoonsgegevens

 11. Externe verwerkers en de verwerkersovereenkomst

 12. Datalekken melden

 13. Welke gegevens moet je verzamelen wanneer je een datalek ontdekt

 14. Het verwerkingsregister en beveiligingsincident register

 15. Spoofen en Phishing

 16. URL's en domeien herkennen

 17. URLs spoofen

 18. Cookies

 19. Onveilige wifi (incl DNS)

 20. Het wachtwoorden dilemma

 21. Samenvattend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 minuten leren – AVG bewustwording” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

€ 49,95,- p.p.
of

€ 24,95,- p.p. i.c.m. klassikale training.


Prijzen zijn excl. BTW.

Wil je als team werken aan de algemene kennis over de AVG en hoe hier binnen jouw organisatie mee omgegaan wordt, neem dan een kijkje bij onze klassikale Security Awareness training. Een dagdeel klassikale training gevolgd door ons 2 minuten leren plan staat garant voor zorgvuldig opgedane en geborgen kennis van de AVG. Zowel de klassikale training als de 2 minuten leren reeks is geheel op maat aan te passen aan de wensen van de organisatie.

Maar je kunt ook een geheel eigen 2 minuten leren video reeks laten ontwikkelen!
Klik hier voor meer informatie.

Andere suggesties…

Andere suggesties…