eLearning Office 365 is een succesvolle cloud oplossing van Microsoft waar steeds meer organisaties mee werken. Maar haal je er wel alles er uit?

Office 365 heeft veel mogelijkheden, vele daarvan zijn onbekend en ongebruikt. In onze klassikale training Office 365 hebben we altijd aandacht voor meer productiviteit en beter samenwerken. Het is te merken aan de populariteit van deze training dat er behoefte is aan verdieping en herhaling. Met onze eLearning Office 365 bieden wij inzicht in de mogelijkheden en geven we desgewenst per thema verdere verdieping.

Inhoud eLearning Office 365


In onze eLearning wordt Office 365 besproken vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De basis Office 365 eLearning bestaat uit de volgende modules:

 1. Wat is Office 365? Wat is Office 365 precies is en hoe je het kunt opstarten en hoe je er in kunt navigeren.

 2. Delen en Samenwerken: In deze les wordt OneDrive besproken, samen met de Office Online Apps. Zo leer je hoe je samen in documenten kunt werken binnen Office 365.

 3. Outlook Web App: In de Outlook Web App komen Mail, Agenda, Personen en de Taken App aan bod. Hier leer je bijvoorbeeld regels te maken in de Outlook Web App.

 4. Office 365 Overige Apps: Uitleg over wat de overige Apps zijn die je in Office 365 kunt gebruiken en hoe je deze Apps kunt gebruiken.

 5. Planner: Met Planner kun je taken toewijzen aan je team leden, de status bijhouden en koppelen aan bestanden. Met overzichten kun je direct zien wie er overbelast is of bijvoorbeeld te veel taken heeft.

 6. Groepen: Met groepen kun je samen communiceren, bestanden delen, notities maken en samenwerken in Planner en SharePoint.

 7. Teams: Met teams kun je sneller een chat voeren met je team maar ook video vergaderen en bestanden delen of notities maken voor het team. Daaronder wordt er automatisch ook weer een groep gemaakt dus een overvloed aan mogelijkheden.

 8. Yammer: Dit is een besloten sociaal netwerk voor organisaties en is gebaseerd op open communicatie. Je kunt hiermee bijvoorbeeld problemen met ondersteuning oplossen, feedback over projecten en documenten verzamelen en aanbevolen procedures rondsturen.


Werkwijze Office 365 eLearning


AVK heeft zelf een interactieve leeromgeving ontwikkeld (www.trainen.online) omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. Ons doel is niet alleen de beheersing van het programma en de functies, maar juist het op een slimmere en efficiëntere manier werken met Office 365.

Door gebruik te maken van instructievideo's, vragen en interactieve knoppen leert de deelnemer op een leuke manier de leerstof tot zich te nemen. De online eLearning Office 365 training bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo's kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld die verwijzen naar oefeningen en tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deelnemer het programma leert kennen en er snel en efficiënt mee aan de slag kan gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo worden getoetst. Er wordt na het beantwoorden van de vragen direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.
Kortom, door gebruik te maken van de AVK online leeromgeving leren deelnemers door interacties en instructievideo's hoe zij efficiënter kunnen werken.

Maatwerk eLearning en trainingen Office 365


Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je Office 365 opleidingen en/of bijscholingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eLearning Office 365” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

eLearning Office 365 training

 • Losse accounts: € 25,-

 • 10 - 24 accounts: € 22,50

 • 25 - 49 accounts: € 20,-

 • 50 - 99 accounts: € 17,50


Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training Office 365 i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module (per deelnemer).

Andere suggesties…

Andere suggesties…