Als ervaren trainingsinstituut geloven wij niet in slechts een ‘knoppen’ training Office 2016. Slimmer werken op kantoor kan je faciliteren met functie- en competentiegerichte trainingen en/of inspiratiesessies.

De MS Office trainingen van AVK zijn volledig toegespitst op het werk in de praktijk. Onze jarenlange ervaring met de verschillende functiegroepen en hun specifieke werkzaamheden staat hier borg voor.

Office 2016 Trainingen en Totaaloplossingen

AVK beschikt over een scala van tools en trainingen om slimmer te werken met Office 2016. Op basis van jouw (team) situatie stellen we een optimaal plan van aanpak samen, zodat medewerkers enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaan. Daarvoor hebben we onder andere de volgende hulpmiddelen beschikbaar:

In-company maatwerk training Office 2016

Wij bieden op maat gemaakte en kwalitatieve trainingen welke hoog worden beoordeeld door onze cursisten. En vanzelfsprekend voor alle onderdelen van Office 2016, zoals bv. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De trainingen worden verzorgd op locatie van de organisatie zelf of, indien gewenst, op een externe locatie.

Aan de hand van jouw (team) wensen stellen we een op maat gesneden trainingsprogramma samen voor de verschillende Microsoft Office 2016 applicaties. Op basis van de in de organisatie meest gebruikte applicaties per functiegroep. Het secretariaat zal bijvoorbeeld meer gebruik maken van Outlook en Word, terwijl de finance afdeling vaak meer gebruik maakt van Excel. Er wordt bovendien rekening gehouden met eventuele niveauverschillen van de medewerkers.

Office 2016 Training per applicatie

Aangezien de training op maat wordt gemaakt kun je als organisatie, team of groep collega’s zelf kiezen welke applicaties en welke onderdelen daarvan behandeld worden. Zo leer je effectief die onderdelen slim te gebruiken die je ook daadwerkelijk nodig hebt tijdens je werk. Van beginner tot expert niveau. Klik op een van de links hieronder voor meer informatie over specifieke applicatie trainingen.

MS Office 2016 applicaties:

 

Inhoud van de Office 2016 training


Omdat wij niet geloven in kant en klare 'knoppen' trainingen, maar juist willen laten zien hoe je de verschillende functies slimmer en efficiënter kunt gebruiken, hebben we geen vastgestelde inhoud. We gaan samen met jou of je team kijken naar de beste inhoud van de Office 2016 training. Wel hebben we een zogenaamde a la Carte lijst samengesteld met een overzicht van de verschillende onderdelen en functies die behandeld kunnen worden.

Meer informatie


Download de à la Carte lijst voor meer informatie over mogelijke trainingsonderwerpen.

Neem voor meer informatie, een inleidend gesprek of offerte, contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Office 2016 Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…