Digitale vaardigheden

Digitale Vaardigheden Trainingen

Klik op een van onderstaande categorieën voor de desbetreffende trainingen omtrent digitale vaardigheden.
Of zoek een training via het zoekvenster in het menu.

Onder digitale vaardigheden verstaan we alle trainingen die te maken hebben met het gebruik van IT (zoals computer of mobiel apparaat).

Er valt veel tijdswinst te behalen door software en clouddiensten op de juiste manier te gebruiken. Softwarepakketten worden regelmatig geüpdatet en voorzien van vele nieuwe functies die het werk gemakkelijker maken. Alleen moet de gebruiker wel weten welke functies dat zijn en hoe je deze kunt vinden en toepassen. Zelfs de meest ervaren gebruiker van bijvoorbeeld een oudere Office versie zal blij worden verrast door de mogelijkheden van de allernieuwste versie.

Onze trainingen worden geheel op maat gemaakt, afgestemd op de behoefte van de deelnemers, zodat zij alleen die informatie tot zich kunnen nemen die er toe doet. Voorzien van onze vele tips en tricks natuurlijk.

Klik op een van onderstaande categorieën voor de desbetreffende trainingen.

MS Office & Office 365 Trainingen

Slimmer werken met de programma’s van Microsoft Office. Het kan zoveel sneller, als je maar weet hoe!

Met de MS Office Trainingen kom je meer te weten over O.a.: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Project en Visual Basic.

Office Trainingen

MS Teams Trainingen

Teams biedt één locatie voor mensen, gesprekken, online vergaderingen, bestanden en nog veel meer. Iedereen heeft overal en direct toegang tot alles wat ze nodig hebben. Stel een vraag via de chat aan je collega of het hele team. Plan een (online) bijeenkomst voor een kleine groep of een team. Plaats een bijlage of e-mail in de thread om het team op de hoogte te houden. Sla je bestanden centraal op met versiebeheer en werk (tegelijk) samen in je gedeelde documenten.

MS Teams Trainingen

SharePoint Trainingen

SharePoint is een fantastisch pakket om echt slim en effectief samen te werken. Maar tegelijkertijd is het vaak ook onbemind omdat gebruikers niet juist worden geïnstrueerd in het gebruik en de vele mogelijkheden. In onze SharePoint trainingen laten wij zien hoe je het optimale haalt uit een SharePoint account. Van eerste implementatie tot eindgebruik. Naast gebruikers trainingen bieden wij ook trainingen aan voor de beheerders en de helpdesk.

SharePoint Trainingen

Outlook Trainingen

Outlook is het meest gebruikte programma om jouw mail, agenda en takenlijst te beheren. Velen zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger dan je gewend bent!

Outlook Trainingen

Excel Trainingen

In Microsoft Excel kan vaak veel meer dan je in eerste instantie zou zeggen; laat staan wat er wordt gebruikt door de gemiddelde kenniswerker. Willen jij en je collega’s meer halen uit Excel, maar niet een standaard training volgen, waarbij je veelal aan je eigen lot wordt overgelaten? Volg dan een Excel training bij AVK.

Excel Trainingen

OneNote Trainingen

Vervang jouw papieren notitieblok met OneNote. Met OneNote kun je gemakkelijk en geordend notities en aantekeningen bij elkaar houden. OneNote is het ideale hulpmiddel tijdens vergaderingen, periodieke overleggen en bij projecten. Maak aantekeningen, notities, voeg koppelingen, afbeeldingen en zelfs geluidsopnamen in. Allemaal op 1 plek en zelfs gekoppeld aan bestaande documenten, Outlook afspraken of taken en deelbaar met bijvoorbeeld collega’s.

OneNote Trainingen

PC vaardigheid, Cloud en Windows Trainingen

In onze PC vaardigheid, Cloud en Windows trainingen leren wij gebruikers in korte tijd alles wat ze moeten weten over de laatste nieuwe versie met zeer slimme interface (Windows 10). Daarnaast laten we zien hoe je de productiviteit kunt bevorderen met sneltoetsen en natuurlijk onze gouden tips en tricks.

Windows Trainingen

Tablets, Ipad en Android Trainingen

Wij geven in deze trainingen praktische handvatten voor het maken van duidelijke (interne) afspraken voor gebruik en toepassing van deze hulpmiddelen zonder dat het vergaderen wordt vertraagd.

Tablets, Ipad en Android Trainingen

Digitaal en Papierloos werken Trainingen

Papierloos Werken is de basis voor Het Nieuwe Werken. Welke technologie gebruik je en hoe implementeer je papierloos werken succesvol in jouw organisatie of op jouw afdeling. In de training Papierloos Werken krijgen (middel-) managers informatie over alle aspecten van Het Nieuwe Werken, inclusief instrumenten om direct te starten met papierloos werken.

Digitaal en Papierloos werken Trainingen