Serious Game: Ontdek het datalek is een zakelijk spel waarbij de deelnemers op een leuke en ontspannen manier leren wat wel en wat geen datalek is en hoe deze moet worden gemeld.

Serious Game: Ontdek het Datalek – zakelijk spel

Geïnspireerd door de vele en populaire Escape rooms hebben de trainers van AVK het spel “Ontdek het Datalek” ontwikkeld. Dit spel maakt deel uit van de training over bewustwording met betrekking tot de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voor de “gewone” medewerker.

Hoe werkt het spel "Ontdek het Datalek"?


Security Awareness Datalek spel

Ga met je team (max. 6 personen) in een kantoor opzoek naar de datalekken, maar doe dit wel snel want een datalek moet direct gemeld worden anders volgt er een stevige boete. Je speelt dit spel in ongeveer 20 minuten en gaat op zoek naar de datalekken in het kantoor van mevrouw X. Dekkers.

In het kantoor zouden datalekken moeten zijn. Door het oplossen van puzzels, slim nadenken en goed zoeken in de ruimte vind je datalekken maar ook niet-datalekken. Bespreek met je team welke datalekken je binnen de tijd gaat melden. Doe je dit met twee teams dan kunnen we er een wedstrijd van maken.

Het spel wordt gespeeld onder begeleiding van een trainer/teamcoach van AVK die gespecialiseerd is in digitaal veilig werken en omgaan met de AVG.

Security Awareness - Digitaal veilig werken


Ontdek het Datalek is op basis van maatwerk onderdeel van de Security Awareness training, maar kan ook met een losse coachings sessie worden gecombineerd. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook de eLearning Veilig Digitaal Werken worden ingezet om de deelnemers bewust te maken van de risico's en regelgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serious Game: Ontdek het datalek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Prijs op aanvraag.

Serious games worden vaak in combinatie met training of coaching gedaan. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en doelen die je als team wilt behalen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, toegespitst op jouw team of afdeling.

Andere suggesties…

Andere suggesties…