Opgefrist vooruit

000 AVK_Header_back
Opgefrist vooruit

Stel jezelf de vraag: Waarom doen we dat?

Een eenvoudige vraag die mensen laat nadenken over hetgeen we dagelijks doen. Want ja, zo nu en dan is het zinvol om routines in twijfel te trekken. Ogen van buitenaf kunnen hierbij ondersteunen, maar het is onze overtuiging dat vernieuwing pas succesvol wordt, als het vanuit de organisatie zelf komt. Als het door de mensen wordt gedragen. En sterker nog verbetering kan een continu-proces worden als mensen zichzelf en elkaar met enige regelmaat de ‘waarom-vraag’ durven te stellen.

Ga opgefrist vooruit

De ontwikkeling van moderne werkprocessen heeft mede dankzij de techniek een enorme vlucht genomen. Slimmer samenwerken is de kernspreuk van dit moment. Meer doen in minder tijd en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hierdoor komen werk en privé meer in balans, zijn werknemers meer betrokken en beter op elkaar ingespeeld.

Hoewel we een langdurige samenwerking nastreven beogen we als AVK snel resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers. Onze resultaatgerichte werkwijze zorgt voor doorwrochte en snelle successen. Juist door periodiek de waarom-vraag te stellen kun je met relatief kleine aanpassingen iedere keer opgefrist vooruit.

AVK activeert 'Waarom?'

De wil om te veranderen vormt de basis voor succesvolle vernieuwing..

Als je blijft doen wat je gisteren deed,
dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg.

Is dat wat je wilt? Of wil je met je organisatie, afdeling of team opgefrist vooruit?