Een bedrijfsuitje boordevol spanning en sensatie waarbij je met hulp van een AVK coach belangrijke inzichten krijgt over de samenwerking in jouw team. Zo kunnen we de teamdag ‘Escape Room Team Challenge‘ het beste omschrijven.

Optimaliseren van samenwerking met de Escape Room Team Challenge

De samenwerking in een escaperoom is een mooie metafoor voor hoe het dagelijks op de werkvloer gaat. Bij een escaperoom ontsnap je, door het oplossen verschillende opdrachten en puzzels, uit een ruimte binnen een vastgestelde tijd. Alleen door goed na te denken, samen te werken en met elkaar te communiceren is dit mogelijk. Let op: dit lukt niet alle deelnemers!

Op de werkvloer voeren we dagelijks ook veel verschillende opdrachten uit. Ook hierbij is het belangrijk om goed te communiceren, samen te werken en helder na te denken en… helaas lukt dit ook niet alle teams! Wanneer we de verschillende facetten van samenwerken goed onder de loep nemen tijdens een Escape Room challenge, worden patronen zichtbaar en kun je enorm veel leren van zo’n ervaring en elkaar.

Escape Room Team improvement sessie

Op een ontspannen manier beleef je een teamdag die, behalve een uitje, ook echt een leerervaring wordt. Een training / coaching en uitje in één dus! Samen met je teamgenoten ervaar je twee escape room sessies en leer je (nog) beter samen te werken. We reflecteren gezamenlijk op leiderschap, communicatie, creativiteit, innovatief vermogen, onderling vertrouwen en meer. Je krijgt een masterclass samenwerken en leert wat het oplevert om ‘buiten hokjes te denken’, letterlijk door jezelf te bevrijden uit de kamer.

Jouw team leert enorm veel over de onderlinge verhoudingen en de manier waarop je samen nog beter kunt presteren in de toekomst. Door in spelvorm te ervaren en te reflecteren op wat bij jullie juist wel en wat juist niet werkt, krijg je inzichten. Die inzichten zet je, onder deskundige begeleiding, om in kennis en concrete acties om verder te verbeteren als team.

Resultaat na de Escape Room Team Challenge

Na de Teamdag Escape Room Team Challenge:

  • Heb je een energieke en gezellige dag ervaren met jouw team
  • Ben je weer een stap dichterbij elkaar gekomen
  • Heb je inzicht in de kwaliteiten en verbeterpunten van jullie team
  • Beschik je over concrete handvatten om morgen samen beter te presteren
  • Ken je de belangrijkste facetten van samenwerking en kun je hiervan profiteren
  • Heeft ieder individueel teamlid inzicht in de persoonlijke (potentiele) bijdrage voor het team

 

Inhoud en werkwijze tijdens de Teamdag Escape Room Team Challenge


Gedurende een hele dag ga je met jouw team werken aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Een ervaren trainer/ coach begeleid je deze dag en staat bij in jullie ontwikkeling als team. Je start de dag met een briefing en inspiratie over het 'denken buiten hokjes'. Samen met jouw teamgenoten voer je een spannende 'escape room' sessie uit van Sherlocked, je kijkt met video terug op jullie teamprestaties en ontwikkelpunten en krijgt daarna een masterclass samenwerken. Je wordt na een gezamenlijke lunch actief gebrieft over de punten die het team verder kan verbeteren en gaat deze daarna in de praktijk brengen bij een tweede challenge. De dag kun je daarna perfect afsluiten met een teamborrel of hapje eten in Amsterdam.

De training zet aan tot actie, na afloop hebben alle deelnemers een concreet actieplan in handen om morgen effectiever samen te werken. De escape room sessies zijn spannend en leuk en leveren bovendien leerzame inzichten om de samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie


Je wordt door ons ontvangen in het Beursgebouw in Amsterdam met koffie en thee. De escaperoom sessies worden op video vastgelegd zodat je samen met de AVK coach de handelingen van het team kunt evalueren en van elkaar kunt leren. In de middagpauze wordt door ons een heerlijke lunch verzorgd.

Bovenstaand is een voorbeeldprogramma van hoe een teamdag of bedrijfsuitje eruit kan zien. Deze teamdag wordt op maat samengesteld. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

Niet helemaal wat je zoekt? Vraag AVK naar de mogelijkheden om een teamdag op maat te maken. Samen kiezen we geschikte trainingsonderdelen en zoeken in overleg een bijpassende activiteit (binnen of buiten). Wij kunnen het proces van begin tot einde uit handen nemen, waarbij we meedenken over de ontwikkeling van medewerkers, helpen bij het vinden van een juiste locatie en zoeken naar een passende activiteit die past bij de leerstof.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teamdag: Escape Room Team Challenge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

€ 2995,-

Prijs voor een teamdag, inclusief twee escaperooms en trainingslocatie in hartje Amsterdam met koffie, thee en lunch, exclusief BTW.

De Escape room Challenge is voor maximaal 6 personen. Bij meerdere personen kunnen we parallelsessies inplannen.

Een teamsessie van 1 dagdeel is ook mogelijk. Je ervaart dan 1 escaperoom en reflecteert samen met een coach op de onderlinge samenwerking. Wil je zo’n aanbod op maat? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons even: 085-2083 388.

Een teamdag bestaat geheel uit maatwerk. Genoemde prijzen zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van de duur van de dag, de gekozen activiteit en eventuele externe locaties of voorbereiding.

Andere suggesties…

Andere suggesties…