AVK ontwikkelt en organiseert regelmatig energieke teamdagen en bedrijfsuitjes voor organisaties. Een dag waarbij een team (of de hele organisatie) samenwerkt aan nieuwe kennis en vaardigheden, iets aan ontspanning doet en eventueel afsluit met een borrel of een diner. Een van onze programma’s is Teamdag: Kleur bekennen; Future proof professionals. Een dag in het teken van effectief samenwerken.

Leren doen mensen het liefst in een ontspannen setting, combineer daarom het nuttige met het aangename en profiteer van een teamdag waarbij deelnemers én leren én creatief met elkaar bezig zijn.

Teamdag Kleur bekennen; Future Proof Professionals

In de teamdag Future Proof Professionals gaat een team of groep collega’s aan de slag om effectiever en efficiënter te gaan werken. Gezamenlijk ontdekken zij de kunst van het ‘doen wat er toe doet’ en leren ze effectiever te werken binnen de huidige kaders. In de training worden deelnemers geprikkeld om nog assertiever te opereren en onderzoeken zij de opbrengst ervan. Bovendien werken we aan de profilering om als professional jouzelf én jouw organisatie op de juiste manier te ‘presenteren’.

Het inhoudelijke gedeelte sluit af met Time Management, zodat de deelnemers mogelijke valkuilen voor kunnen blijven. Centraal staat hierbij het behouden van een gezonde balans, het stellen van grenzen en het focussen op werk dat echt bijdraagt aan succes van professional en organisatie. We sluiten als team af door gezamenlijk op ontspannen wijze een levensgroot ‘expressionistisch’ visitekaartje te maken onder begeleiding van een ervaren creatief docent.

De teamdag zet aan tot actie, na afloop hebben alle deelnemers een concreet actieplan in handen om morgen actiever te werken, meer op te leveren en het werk op een slimme manier te doen. Bovendien is er veel ruimte voor creativiteit en een fysiek werk voor een blijvende herinnering.

Future Proof Professionals

Tijdens deze teamdag leer je hoe je assertiever kunt opereren met behoud van energie. Zo werk je minder reactief, maar juist pro-actief aan het bereiken van resultaten. Door effectiever en efficiënter te werken krijg je in minder tijd meer gedaan en zorg je bovendien dat jouw werk het team als geheel naar een hoger plan trekt.

Je leert jouw energie efficiënt te managen en bent minder tijd kwijt aan ad-hoc klussen en afleiders. Je krijgt je handvatten om jouw eigen persoon en de organisatie op de juiste manier te presenteren, zo weten collega’s, partners en klanten precies wat ze kunnen verwachten en ben je een professioneel visitekaartje. Om als team met elkaar een blijvende herinnering te behouden hanteren we de resultaten uit het inhoudelijk gedeelte en gaan we energiek aan de slag in een creatieve afrondende sessie ‘kleur bekennen’.

Creatieve sessie: Kleur bekennen


In deze afrondende sessie gaat het om het zien en laten zien van kwaliteiten van jezelf, maar ook die van je collega’s. Het waarderen van diezelfde kwaliteiten is minstens zo belangrijk. Daarmee maak je duidelijk hoe jij je verhoudt tot de ander en de organisatie.

Met Kleur Bekennen ga je, na een flitsworkshop Expressionisme, direct aan de slag. Kwasten, verf, doek, water en mdf-hout zijn jouw gereedschap waarmee je samen met je collega’s een levensgroot paneel maakt dat fungeert als een visitekaartje voor jou, jouw collega’s en voor het team en/of de organisatie waar je werkt.

Voor de uitvoering van dit creatieve onderzoek gebruik je de abstracte ‘taal’ van vormen en kleuren zodat jij en je collega’s een gelijkwaardige start maken. We laten je niet zomaar los want net zoals in het professionele leven gelden ook hier een aantal ‘spelregels’. Een van die spelregels is dat er een interessant kunstwerk ontstaat met een boodschap.

Je vindt tijdens deze afronding voldoende uitdagingen op het creatieve vlak maar ook in zaken als: samenwerken, communiceren, onderhandelen, belangen en Time Management.

teamdag kleur bekennen

Kleur Bekennen is exclusief ontwikkeld door Buitengewoon Evenementen als aansluiting op het trainingsprogramma Future Proof Professionals van AVK.

 

Resultaat Teamdag Future Proof Professionals


Na de teamdag Future Proof Professionals:

  • Begrijp je waar jij duurzaam verschil kunt blijven maken als professional

  • Kun je met nog meer energie en positiviteit jouw werk uitvoeren

  • Heb je handige tips en tricks in handen om effectief en efficiënt te werken

  • Kun je jouw tijd op de juiste en helpende manier plannen

  • Heb je concrete stappen gemaakt in jouw eigen ontwikkeling

  • Kun je jouw energie behouden én inzetten voor datgene wat ertoe doet

  • Zorg je voor het steviger profileren van jezelf én de organisatie

  • Heb je op een ontspannen manier samengewerkt als team, met blijvend resultaat

  • Heb je een creatief en degelijk kunstwerk in handen dat fungeert als visitekaartje


 

Meer informatie


Bovenstaand is een voorbeeldprogramma van hoe een teamdag of bedrijfsuitje eruit kan zien. Niet helemaal wat je zoekt? Vraag AVK naar de mogelijkheden om een teamdag op maat te maken. Samen kiezen we geschikte trainingsonderdelen en zoeken in overleg een bijpassende activiteit (binnen of buiten).

Wij kunnen het proces van begin tot einde uit handen nemen, waarbij we meedenken over de ontwikkeling van medewerkers, helpen bij het vinden van een juiste locatie en zoeken naar een passende activiteit die past bij de leerstof.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teamdag: Kleur Bekennen; Future Proof Professionals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

€ 1549,- per dag
€ 949,- per dagdeel


Prijzen zijn per groep, per dag(deel), incl. reiskosten en excl. BTW.

Training met PC's: maximaal 12 deelnemers pr groep.
Training zonder PC's: maximaal 15 deelnemers per groep.

Een teamdag bestaat geheel uit maatwerk. Genoemde prijzen zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van de duur van de dag, de gekozen activiteit en eventuele externe locaties.

Andere suggesties…

Andere suggesties…