Je bent momenteel als leidinggevende actief en merkt dat ontwikkelingen niet stil staan, met Leiderschap Ontwikkel Traject (LOT) pak je dit aan. Het aansturen van een team vergt blijvend aandacht en je merkt dat ook jouw team steeds meer zelfstandig gaat opereren. Graag onderzoek je daarom samen met andere leidinggevenden wat je nog effectiever en efficiënter kan doen.

  • Hoe zorg je ervoor dat jij als leidinggevende echt van waarde blijft voor jouw collega’s?
  • Welke taken en verantwoordelijkheden horen bij jou en zorgen ervoor dat het team zich kan focussen op presteren?
  • In hoeverre is er ruimte om passie, kwaliteiten en ambities (van jou en je team) verder te ontwikkelen?

Tijdens het LOT krijg je antwoord op deze vragen en krijg je handvatten aangereikt om nog meer van waarde te zijn voor de organisatie. Gedurende twee tweedaagse ‘high impact’ sessies op een ontspannen locatie leer je samen met ongeveer 10 deelnemers hoe je jouw impact kunt vergroten, inspirerend leiding kunt geven en jouw team naar meer zelfsturing coacht.

Resultaat Leiderschap Ontwikkel Traject


Tijdens de twee tweedaagse trainingen met persoonlijke coaching leer je:

  • Hoe jij kunt werken aan het bereiken van uitdagende doelen met jouw team

  • Grip te krijgen op het maken van duurzame prestatie afspraken

  • Hoe jij van waarde blijft voor jouw leidinggevende

  • Het innemen van diverse leiderschapsrollen (en doe je ervaring op door te oefenen)

  • Hoe je kunt profiteren van jouw eigen sterke punten en ontwikkelpunten op het gebied van leidinggeven

  • Jouw vaardigheden om effectief en efficiënt leiding te geven verder aan te scherpen


Opzet Leiderschap Ontwikkel Traject


De LOT bestaat uit twee tweedaagse sessies (waarvan iedere eerste dag met een avonddagdeel) onder leiding van 2 trainers en een individueel coachingsgesprek. In deze twee blokken gaan we de diepte in en werk je aan het optimaliseren van jouw leiderschapskwaliteiten.

Wat gaan we doen?


We leren jou de bestaande en nieuwe wijsheden van leidinggeven. We bespreken en onderzoeken praktijkvoorbeelden en cases. We oefenen met diverse leiderschapsrollen, inspireren, enthousiasmeren, presenteren en delegeren. Je ontdekt de (on)mogelijkheden van flexibel werken en sturen op afstand en werkt aan een concreet plan om een visie voor jouw team te ontwikkelen. Tevens ondervind je aan den lijve in een 'serious game' welk 'leiderschap' gewenst is bij zelfsturende teams.

In een groep van ongeveer 10 deelnemers werk je in afwisselende samenstellingen en met veel verschillende werkvormen. Je leert zelf om optimaal te reflecteren, elkaar te helpen en de trainers geven je regelmatig feedback. Tijdens de avonddagdelen gaan we actief aan de slag met intervisie. Zo leer je van en met elkaar om te gaan met de uitdagingen van het geven van leiding.

De twee blokken worden begeleid door trainers Marianne Smits en Martin West van AVK.

Meer informatie


Neem voor meer informatie over het Leiderschap Ontwikkel Traject contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!
LOT is bedoeld voor leidinggevenden/managers die al enige ervaring hebben in hun functie. Je bent niet te oud om te leren en deelt graag ervaringen met collega's uit jouw organisatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leiderschap Ontwikkel Traject (LOT)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Leiderschap Ontwikkel Traject linkHet Leiderschap Ontwikkel Traject wordt geheel op maat gemaakt. Van voortraject tot individuele coaching. Het LOT bestaat uit circa 4 dagen en 2 avonden en wordt in de regel door 2 AVK coaches verzorgt. Voor een optimaal resultaat proberen we daarbij een maximum van 10 deelnemers te hanteren.

Neem voor prijzen en meer informatie contact met ons op.

Andere suggesties…

Andere suggesties…