Hoe zorg je ervoor dat jij jezelf op de juiste manier kunt profileren? Hoe zet je jezelf en/of jouw teamgenoten professioneel op de kaart? Om jezelf goed neer te zetten is het nodig om een helder doel voor ogen te hebben, jezelf goed te kennen én te weten hoe je jouw positionering zelf kunt beïnvloeden. De training Personal Branding is dè manier om te werken aan je eigen online en offline presentatie.

Training Personal Branding

Met de training Personal Branding leer je om anders naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Je ontdekt de geheimen van succesvolle professionals en ervaart hoe jij van hen kunt leren om jezelf te ‘branden’ met jouw doel voor ogen. Hiermee kun je jouw ambities gemakkelijker en sneller bereiken, of dit nu is voor de volgende stap in je carrière, jouw voorkomen bij de klant of een betere positie in je huidige baan. In deze training ga je direct actief aan de slag met jouw eigen merk IK en oefen je samen met andere deelnemers om de invloed op jouw profilering te vergroten.

Resultaat training Personal Branding

Door de training Personal Branding:

  • Ben jij in staat om jouw eigen kernwaarden te benoemen en weet je jouw valkuilen
  • Kun je actief werken aan het verbeteren van jouw presentatie (zowel online als offline)
  • Heb je meer zicht op eigen kwaliteiten door directe feedback uit jouw omgeving
  • Krijg je voor jezelf helder wie jij bent en wat je wilt uitstralen
  • Ontwikkel je een duidelijke focus op jouw wensen en concrete doelen
  • Heb je technieken om je competenties, ervaring en persoonlijkheid uit te stralen
  • Optimaliseer je jouw communicatie met omgeving
  • Sta je steviger in een een-op-een gesprek of tijdens een presentatie
  • Kun je concreet aan de slag met verdere professionalisering van het merk IK
De training Personal Branding begint met een uitleg over wat Personal Branding is en wat je ermee kunt. Gezamenlijk bekijken en bespreken we succesverhalen en onderzoeken de geheimen van profileren. Hierna start een interne zoektocht naar je eigen kwaliteiten, overtuigingen en drijfveren. We zoeken gezamenlijk naar kansen en bedreigingen van jouw ‘merk IK’.

Vervolgens leren we je in de training Personal Branding om jezelf actief te profileren. Wat is er voor nodig om uit te stralen wat jij voor de ander kunt betekenen en welke informatie kun beter achterwegen laten? We werken zowel verbaal als non-verbaal aan een degelijke en betrouwbare uitstraling. Om jouw merk actief te profileren leren we jou ook de beste presentatietechnieken en delen we pragmatische tips voor een professionele online ‘presence’. De gehele training ga je actief aan de slag met oefeningen en opdrachten om jezelf direct beter op de kaart te zetten.

Meer informatie over de training Personal Branding


AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat, bij u op locatie. Deze training Personal Branding is goed aan te sluiten op specifieke ontwikkelingen binnen de organisatie. De training wordt regelmatig ingezet tijdens out placement trajecten of gerichte talentontwikkeling. De trainingen zijn hiermee waardevol voor ieder individu op elk niveau binnen de organisatie. Vooraf stemmen we de exacte invulling met elkaar af zodat de training perfect aansluit bij de wensen van de organisatie of het individu.

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina voor meer informatie over de training Personal Branding. Wij helpen u graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Personal Branding Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…