Hoe blijft jouw presentatie hangen? Hoe zorg je dat mensen jouw verhaal nooit meer vergeten en jij een onvergetelijke indruk achterlaat? Het geheim van een goede presentatie zit in de wijze waarop jij jouw boodschap overbrengt. Vaak zijn het de details die zorgen dat jouw verhaal impact maakt. Verfijn de technieken en spreek als een volleerd TEDx spreker die zorgt voor blijvende impact met de Presentatie Technieken Training van AVK.

Nu met video opvolging!

Presentatie Technieken Training

Met de Presentatie Technieken Training leer je alle fijne kneepjes van het presenteren. De focus ligt op de manier waarop jij jouw verhaal overbrengt. Uiteraard is de vorm van jouw verhaal daarbij van belang evenals de slides of presentatie die je gebruikt om het verhaal kracht bij te zetten. In deze training behandelen we alle facetten en zorgen we ervoor dat je jouw verhaal morgen steviger kunt neerzetten. Door het oefenen van de theorie krijg je direct feedback in de praktijk. Het geven van een presentatie wordt een feestje na deze training, zowel voor jouzelf als voor jouw publiek. Communiceer je regelmatig in jouw functie, dan is deze training zeer waardevol.

Resultaat Presentatie Technieken Training

Door de training Presentatie Technieken:

  • Kun jij zelfverzekerd een goede presentatie voorbereiden
  • Voel jij je ontspannen in het presenteren voor een (groot) publiek
  • Heb je een duidelijk beeld van de details voor een top presentatie
  • Bezit je technieken die helpen om spanning weg te nemen voor een presentatie
  • Kun je tijdens jouw presentatie de interactie opzoeken met het publiek
  • Ben je meer vertrouwd met het presenteren voor groepen of 1-op-1
  • Leer je jouw verhaal op de juiste manier op te bouwen (storytelling)
  • Weet jij jouw publiek ook non-verbaal te raken
  • Leer je direct nuttige communicatievaardigheden die breed toepasbaar zijn
Voorafgaand aan de Presentatie Technieken Training krijg je een presentatie opdracht mee. We starten de cursus presenteren dan ook met jouw eigen korte presentatie. We filmen jouw presentatie en je krijgt direct feedback en kijkt kritisch naar de presentaties van andere deelnemers. Aan de hand van de feedback delen we de theorie van het presenteren. Je leert contact te maken met het publiek en ervaart wat een grote spreker zo groot maakt. Stap voor stap krijg je zo meer gevoel bij wat ervoor zorgt dat jouw presentatie aanslaat bij het publiek. We oefenen met lichaamstaal en zinsconstructies, waarbij we gebruik maken van diverse NLP-technieken.

Tijdens de training creëren we een veilige setting waarbij je fouten mag maken op het podium. Er is voldoende individuele ruimte en we gaan pragmatisch te werk waardoor jij aan de slag kunt gaan met jouw eigen aandachtspunten. De training wordt bovendien afgesloten met een presentatie voor publiek. Ook deze presentatie wordt opgenomen zodat je later kunt zien hoe je jouw technieken verder kunt aanscherpen om nog meer effect te realiseren. Na afloop ontvang je de opnames digitaal met concrete verbetertips van de trainer.

Video opvolging na de training


Tijdens de training maak je echt grote stappen. Natuurlijk is het wel belangrijk om daarna zelf regelmatig te oefenen, zo leer je echt presenteren als een pro! Om jou een stapje verder te helpen na deze training, ondersteunen we je ook nog na afloop van de training om zo de opgedane kennis te borgen en verder te ontwikkelen. We prikkelen je wekelijks met korte video's waarin je een kleine oefening, reminder of een inzicht over presenteren kunt vinden. Zo blijf je ook na de training actief aan het oefenen met presenteren.

Hoe werkt video opvolging?


Als je interesse hebt, laat je het ons liefst op voorhand weten. De video's starten dan direct na de training. We spreken af met welke frequentie de video's worden gedeeld met de deelnemers. Er is veel mogelijk. Zo kun je direct toegang krijgen tot het totale archief van presentatie video's of kiezen om iedere week enkele video's te ontvangen in de inbox. We kunnen de video's zelfs op maat voor je maken (of in een andere taal indien gewenst). De kosten zijn afhankelijk van de opzet, we bieden de video's al aan vanaf €75 per deelnemer!

Start jouw gratis demo videocoaching hier!

Maatwerk training Presentatie Technieken


AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat, bij jou op locatie. Deze Presentatie Technieken Training is goed aan te sluiten op specifieke ontwikkelingen binnen de organisatie. De training kan voor een consultancy- of salesteam worden ingezet zodat zij de organisatie professioneel presenteren. Ook is de training ideaal voor medewerkers die binnen de organisatie gaan presenteren. De trainingen zijn waardevol voor ieder individu op elk niveau binnen de organisatie. Vooraf stemmen we de exacte invulling met elkaar af zodat de training perfect aansluit bij de wensen van de organisatie of het individu.

Meer info over de juiste inhoud voor jouw team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen je graag verder!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Presentatie Technieken Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

€ 1549,- per dag
€ 949,- per dagdeel

Video opvolging: vanaf € 75,- per deelnemer

Prijzen zijn per groep, per dag(deel), incl. reiskosten en excl. BTW en eventuele voorbereidingskosten.

Andere suggesties…

Andere suggesties…