Ontvang een aantal keer per week een korte video van een AVK coach in je mailbox en krijg op een effectieve manier tips en instructies om jouw Postvak In leeg te maken en te houden.

Inbox Zero – Een leeg postvak en volle focus

Het op orde houden van je Postvak In is een immense klus tegenwoordig. Het lijkt wel of alle communicatie via de e-mail loopt. In het ‘Inbox Zero’ programma wordt je aan de hand genomen volgens het 2 minuten leren principe. Je ontvangt jouw dagelijkse tip rechtstreeks in je mailbox en je kunt er direct mee aan de slag. En aangezien het kijken van de video maar 2 tot 3 minuten duurt, is de drempel de video te kijken zeer laag.

In de 'Inbox Zero' reeks ga je kritisch naar je eigen werkwijze kijken en krijg je voorbeelden en tips om jouw Postvak In op een andere manier te gaan beheren. Een lege postbus geeft rust in je hoofd en zorgt ervoor dat je kunt focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Doordat je om de dag een tip krijgt word je niet overspoeld met te veel informatie waarvan je de helft uiteindelijk weer gaat vergeten. Je gaat direct aan de slag en leert dagelijks iets bij waardoor de informatie beter blijft hangen en je jouw werkwijze structureel kunt veranderen. Je krijgt meer focus en uiteindelijk doe je alleen nog wat er werkelijk toe doet!

De verdeling:


De 26 video's in deze reeks zijn onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

 • De juiste mindset hebben om op orde zijn

 • Uitgangspunten voor slim e-mailen

 • Een futureproof mappenindeling

 • Je werkwijze optimaliseren

 • De beste Outlook tips

 • Overstappen van je huidige naar de nieuwe werkwijze

 • e-Mailetiquette

 • Volhouden als je bent overgestapt


Waarom 2 minuten leren coaching 'Inbox Zero' ?


Bij AVK geloven we dat 'leren en ontwikkelen' een voortdurend proces is en dat een combinatie van 'klassikaal leren' en dagelijks werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Maak kennis met deze makkelijke en leuke manier van leren.

De module 'Inbox Zero' bestaat uit 26 korte video's die je verspreid over 2 maanden direct in je mailbox ontvangt. In de video's krijg je voorbeelden en tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo neem je dagelijks een kleine stap op weg naar gedragsverandering. En omdat het geleidelijk aan gebeurt zul je zien dat je gedrag als vanzelf veranderd en je jezelf een andere, effectievere werkwijze hebt aangeleerd.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het aanpassen van je gedrag of werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de '2 minuten leren' methode zo effectief is.

2 beoordelingen voor 2 minuten leren – Inbox Zero

 1. Anoniem

  Top Training waaraan ik meer heb gehad dan verwacht!

 2. Anoniem

  Zeer positief!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

€ 49,95,- p.p.
of


€ 24,95,- p.p. i.c.m. klassikale training.

Prijzen zijn excl. BTW.

Wil je als team werken aan het verlagen van de e-mail druk? Neem dan een kijkje bij onze klassikale e-mail trainingen op maat. Een dagdeel klassikale training gevolgd door ons 2 minuten leren plan staat garant voor een andere kijk en aanpak op e-mail en overige communicatie.

Maar je kunt ook een eigen 2 minuten leren video reeks laten ontwikkelen!
Klik hier voor meer informatie.

Andere suggesties…

Andere suggesties…