Persoonlijke Effectiviteit

We zijn als medewerkers zelden efficiënt én effectief tegelijk. In onze klassikale trainingen leren wij mensen het snijvlak te vinden tussen efficiëncy en effectiviteit. Dat betekent een verandering in gedrag en het aanmeten van een nieuwe werkwijze. Dat is echter niet eenvoudig. Dat vraagt om bijna dagelijks actief en bewust bezig zijn met ander gedrag. Een beslissing om ergens mee te stoppen en een beslissing om ergens mee te starten. Maar vooral: Vorm geven aan die verandering. Blijvend stappen doen om weg te gaan van de status quo en een nieuwe realiteit te creëren.

Start jouw gratis demo videocoaching

'2 minuten leren' coaching Persoonlijke Effectiviteit


Bij AVK geloven we dat 'leren en ontwikkelen' een voortdurend proces is en dat een combinatie van 'klassikaal leren' en dagelijks op de eigen werkvloer werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Maak kennis met deze makkelijke en leuke manier van leren.

De module Persoonlijke effectiviteit bestaat uit 15 korte video's die je verspreid over 2 maanden direct in je mailbox ontvangt. In de video's krijg je voorbeelden en tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo neem je dagelijks een kleine stap op weg naar gedragsverandering. En omdat het geleidelijk aan gebeurt zul je zien dat je gedrag als vanzelf veranderd en je jezelf een andere, effectievere werkwijze hebt aangeleerd.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het aanpassen van je gedrag of werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de '2 minuten leren' methode zo effectief is.

Of bekijk de korte video:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 minuten leren – Persoonlijke Effectiviteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

€ 49,95,- p.p.
of

€ 24,95,- p.p. i.c.m. klassikale training.


Prijzen zijn excl. BTW.

Wil je als team werken aan persoonlijke effectiviteit? Neem dan gerust een kijkje bij onze klassikale trainingen.

Maar je kunt ook een eigen 2 minuten leren video reeks laten ontwikkelen!
Klik hier voor meer informatie.