PowerPoint is het meestgebruikte presentatieprogramma ter wereld en heeft veel uitgebreide mogelijkheden. AVK heeft PowerPoint eLearning pakketten voor iedereen die meer wil met PowerPoint; van beginner tot expert.

PowerPoint eLearning Modules

Naast de PowerPoint 2016 Basis eLearning bieden we ook andere eLearning modules aan. Deze modules kunnen worden ingezet als voorbereiding op een klassikale training, als vervolg, of in plaats van een klassikale training.

 1. PowerPoint Basis
  In deze eLearning leer je de basis van PowerPoint 2016. De eLearning richt zich vooral op beginnende PowerPoint gebruikers. Maar ook degene die al wat meer bekend is met eerdere PowerPointversies, kan hier de nieuwe mogelijkheden van de 2016 versie van het programma leren. Klik voor de inhoud van PowerPoint Basis op het tabblad Inhoud hierboven.
 2. eLearning PowerPoint compleet – MediaPlus
  Dit pakket bestaat uit 3 complete modules met circa 14 uur aan content, van beginner tot expert. Mediaplus is een unieke eLearning methode om alle inns en outs van PowerPoint te leren. Je leert en toetst je kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in PowerPoint. De online training bestaat uit uitleg, opdrachten en antwoorden met tekst en animaties.
 3. PowerPoint 2016 Migratie eLearning
  Voor diegenen die van een oudere versie overstappen naar PowerPoint 2016. We brengen de nieuwe functies en mogelijkheden in beeld, met tips erbij, om inzicht te krijgen in het programma.
 4. Maatwerk eLearning en trainingen PowerPoint
  AVK biedt een maatwerk oplossing voor al je PowerPoint opleidingen en/of bijscholingen. Zo is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een team of afdeling zoals bijvoorbeeld het gebruik van eigen model dia’s.

Onderwerpen PowerPoint Basis eLearning


In deze eLearning leer je de basis van PowerPoint 2016. De eLearning richt zich vooral op beginnende PowerPoint gebruikers. Maar ook degene die al wat meer bekend is met eerdere PowerPointversies, kan hier de nieuwe mogelijkheden van de 2016 versie van het programma leren.

Deze eLearning bevat 8 lessen met in totaal 24 video's:

 • Les 1:  PowerPoint verkennen

 • Les 2: Een presentatie maken

 • Les 3: Dia's opmaken

 • Les 4: Grafische objecten

 • Les 5: Multimedia en animatie

 • Les 6: Tabellen en grafieken

 • Les 7: Hyperlinks en acties

 • Les 8: Het eindproduct

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PowerPoint eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Microsoft PowerPoint eLearning

PowerPoint 2016 Basis
Losse accounts: € 25,-
10 - 25 accounts: € 22,50
22 - 50 accounts: € 20,-
50 - 99 accounts: € 17,50PowerPoint Compleet - MediaPlus
Losse accounts: € 80,-
50 - 150 accounts: € 70,-
150 - 300 accounts: € 60,-


PowerPoint 2016 Migratie
Losse accounts: € 15,-
10 - 24 accounts € 13,50
25 - 49 accounts: € 12,-
50 - 99 accounts: € 10,50

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training PowerPoint i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module, per deelnemer (m.u.v. MediaPlus).

Andere suggesties…

Andere suggesties…