Bij sjablonen en templates ontwikkeling leggen wij jouw huisstijl en lay-out vast in sjablonen en templates voor o.a. Word, Excel en PowerPoint. De correspondentie van de gehele organisatie wordt op deze manier gestroomlijnd en voorzien van een eenduidige uitstraling.

Waarom sjablonen gebruiken?

Organisaties streven naar een eenduidige communicatie met klanten en relaties. Maar in de praktijk blijkt het vaak lastig om de correspondentie van de verschillende medewerkers op één lijn te krijgen. Door jouw brieven, rapporten, presentaties en overige documenten vast te leggen in een sjabloon zorg je ervoor dat jouw medewerkers gelijkwaardige documenten produceren.

Zo kunnen wij in Word een standaard sjabloon maken voor bijvoorbeeld brieven waarbij tekstposities, lettertype stijlen en opmaakprofielen zijn vastgelegd. Ook kunnen wij deze sjablonen voorzien van standaard tekstvelden en keuzelijsten waarbij de woordkeuze en schrijfstijl van de organisatie gewaarborgd blijft.

Ook bij PowerPoint presentaties is het gebruik van sjablonen aan te raden. Wij leggen jouw huisstijl vast in diamodellen waarbij de gebruiker alleen nog maar de juiste dia hoeft te kiezen bij de gewenste informatie.

Geavanceerde sjablonen met Visual Basic

Voor meer geavanceerde sjablonen met bijvoorbeeld pop-up dialoogvensters, maken wij gebruik van Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) programmeren. Dit biedt meer mogelijkheden voor het vastleggen van de huisstijl en het maken van koppelingen (zoals bijvoorbeeld met jouw aressenbestand in Outlook). Sjablonen die gebruik maken van VBA zijn gewoon in Word te openen en te gebruiken.

Meer weten over sjabloonontwikkeling?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bekijk de video over huisstijl automatisering.

1 beoordeling voor Sjablonen en Templates ontwikkeling

  1. Ed van Velzen

    Voor het implementeren van onze huisstijl binnen onze kantooromgeving vonden we in AVK een professionele organisatie die niet alleen prima oplossingen levert maar tevens meedenkt in het proces. De medewerkers van AVK verdiepen zich in de probleemstelling en bieden een aanpak die verder gaat dan het eenvoudigweg leveren van een aantal sjablonen. AVK reageert snel op verzoeken van onze organisatie, de medewerkers van AVK doen dat bovendien op een uiterst vriendelijke wijze. Gewoon even bellen in plaats van mailen om snel en goed te overleggen wat de behoefte van de klant is: dat is de stijl van AVK die snel tot resultaten leidt. Binnen een week kon Amnesty beschikken over briefsjablonen die geintegreerd in MSWord precies datgene boden waarom we hadden gevraagd. De nazorg van AVK: nog even vragen of het geleverde goed bevalt, maakt de prettige samenwerking met AVK compleet.

    Ed van Velzen
    Hoofd IT – Amnesty International

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Offertes worden op maat samengesteld. We rekenen hierbij met een prijs van € 99,50 per uur. Een brief kunnen leveren vanaf 3,5 uur en een eenvoudige sjabloonkiezer vanaf 995,--.  Neem voor prijzen en een offerte op maat contact met ons op via de knop "Stel een vraag".

Wij helpen je graag verder!

Andere suggesties…

Andere suggesties…