Met Huisstijl Automatisering leggen wij jouw huisstijl en lay-out vast in sjablonen en dialoogvensters die direct vanuit het Lint (menu) in MS Office zijn te selecteren. Zo zet je met een druk op de knop jouw (bestaande) brieven en documenten om naar de gewenste huisstijl, met of zonder logo, briefhoofd en afsluiting.

De correspondentie van de gehele organisatie wordt op deze manier gestroomlijnd en voorzien van een eenduidige uitstraling. Ander voordeel is dat jouw huisstijl gekoppeld kan worden aan uw adressenbestanden (zoals in Outlook) zodat adressen overtypen tot de verleden tijd behoort.

Inhoud Huisstijl automatisering MS Office met sjablonen in het lint menu


Waarom jouw huisstijl vastleggen in automatische sjablonen

Organisaties streven naar een eenduidige communicatie met klanten en relaties. Maar in de praktijk blijkt het vaak lastig om de correspondentie van de verschillende medewerkers op één lijn te krijgen. De meeste organisaties maken gebruik van sjablonen, maar deze zijn meestal moeilijk toegankelijk of vindbaar voor de gemiddelde medewerker en brengen bovendien veel 'handwerk' met zich mee.

AVK biedt je een eenvoudige, functionele en tijdsbesparende oplossing!

Leg jouw huisstijl vast in sjablonen die direct vanuit het MS Office Lint toegankelijk zijn

Wij zetten jouw bestaande sjablonen en huisstijl documenten om naar invoegtoepassingen in het lint die direct toegankelijk zijn via door ons ontwikkelde knoppen. De gebruiker heeft de keuze uit standaard sjablonen en standaard teksten waarmee snel en eenvoudig een document zoals een brief kan worden opgesteld, geheel in lijn met de gewenste uitstraling en woordkeuze van de organisatie.

Huisstijl automatisering  Automatisering huisstijl MS Office

Huisstijl automatisering training

Een investering in de ontwikkeling van het gepersonaliseerde Lint (menu) levert je over de gehele organisatie een tijdsbesparing op daar medewerkers nu snel en efficiënt documenten kunnen opmaken.

Meer weten over huisstijl automatisering?


Neem contact met ons op via het contactformulier of bekijk de video.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huisstijl automatisering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Offertes worden op maat samengesteld. We rekenen hierbij met een prijs van € 99,50 per uur. Een brief kunnen leveren vanaf 3,5 uur en een eenvoudige sjabloonkiezer vanaf € 995,--. Neem voor prijzen en een offerte op maat contact met ons op via de knop "Stel een vraag".

Wij helpen je graag verder!

Andere suggesties…

Andere suggesties…