Leer werken met macro’s in Word met behulp van VBA – Visual Basic for Applications – programmering.

In deze tweedaagse VBA Word Training maak je jezelf bekend met de programmeertaal VBA, die binnen alle Microsoft Office applicaties kan worden toegepast om handelingen te automatiseren. Deze VBA training richt zich op Word.

Doel van de VBA Word Training

Je leert in deze training hoe je in de Visual Basic Editor kunt werken om zelf macro’s te schrijven. Daarnaast laten wij zien hoe je gebruik kunt maken van de vele beschikbare hulpmiddelen bij het programmeren in VBA. Je leert o.a hoe je je eigen dialoogvensters, functies en menu’s maakt en hoe je veel voorkomende taken kunt automatiseren.

De benodigde kennis en technieken worden geoefend in concrete voorbeelden, zodat je het geleerde later zelf in de praktijk in je Word documenten kunt toepassen.

VBA Word Training op maat, afgestemd op jouw wensen

De VBA Word trainingen bestaan uit maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de deelnemers. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van Visual Basic en Word en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek.

AVK is dagelijks bezig de performance op kantoren te verbeteren. Een belangrijk onderdeel hiervan is effectief gebruik van de computer en bijbehorende software. De MS Office trainingen van AVK zijn volledig toegespitst op jouw werk in de praktijk. Onze jarenlange ervaring met de verschillende functiegroepen en hun werkzaamheden staat hier borg voor.

De onderstaande lijst bevat slechts een indicatie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen in de tweedaagse training Visual Basic for Applications in Word.

  • Kennismaking met macro's

  • Macro's uitvoeren

  • Werken met de Visual Basic Editor

  • Sub- en Function-procedures

  • Variabelen en constanten

  • Programmastructuren

  • Het objectmodel van Word

  • Foutafhandeling

  • Formulieren en geavanceerde dialoogvensters

  • Besturingselementen gebruiken (zoals textbox, label, Listbox, combobox en command buttons)


Meer info


Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VBA Word Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…