Wat is Skype voor Bedrijven eLearning? Werk jij wel eens thuis? Wil je minder reistijd kwijt zijn aan zakelijke overleggen? Benieuwd hoe je efficiënter kunt vergaderen door gebruik te maken van een online tool? In de Skype voor Bedrijven (Skype for Business) eLearning leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit communicatieprogramma van Microsoft. Door middel van instructievideos en opdrachten leer je op interactieve wijze het programma kennen.

Online leren met Skype voor Bedrijven eLearning van AVK

Online leren doe je met de interactieve eLearning modules van AVK (op www.trainen.online). AVK heeft zelf goede eLearning ontwikkeld voor Skype voor Bedrijven omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. Door gebruik te maken van duidelijke instructievideo’s, vragen en interactieve knoppen, wordt de leerstof op een prettige en leuke manier gebracht. Bovendien kan de deelnemer de eLearning Skype voor Bedrijven op iedere gewenste locatie en tijd doorlopen waardoor een optimaal leer resultaat kan worden behaald.

Maatwerk eLearning en trainingen Skype voor Bedrijven

Wij bieden een maatwerk oplossing voor al je Skype opleidingen en/of bijscholingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier. Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.

 

Werkwijze Skype voor Bedrijven eLearning


De Skype voor Bedrijven eLearning bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideos kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen interactieve knoppen in beeld die verwijzen naar extra tips of oefeningen. Het interactieve aspect zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar ook dat er op een duurzamere manier kennis wordt opgedaan. Zo leert de deelnemer Skype voor Bedrijven juist gebruiken en kan men er al snel en efficiënt mee aan de slag gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie uit de video wordt getoetst. Na het beantwoorden van de vragen wordt direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK eLearning Skype voor Bedrijven, leren deelnemers door interacties en instructievideo's hoe zij efficiënter kunnen werken en online vergaderen met Skype voor Bedrijven.

elearning skype 2

De lessen:


Les 1: Wat is Skype voor Bedrijven
Les 2: Contactpersonen in Skype voor Bedrijven
Les 3: Communiceren met anderen
Les 4: Online Vergaderen met Skype voor Bedrijven

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skype voor Bedrijven eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Losse accounts: € 25,-
10 - 24 accounts: € 22,50
25 - 49 accounts: € 20,-
50 - 99 accounts: € 17,50
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training Skype voor Bedrijven i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module (per deelnemer).