Feedback Geven Training – Hoe kun je ervoor zorgen dat er een cultuur ontstaat waarbij iedereen elkaar kan aanspreken? Zou jij willen werken in een organisatie waar goede punten én kritiekpunten op een constructieve manier bespreekbaar zijn? Hoe verbeter je de samenwerking binnen en buiten de afdelingen? Feedback geven (én ontvangen) is essentieel in de hedendaagse bedrijfsvoering, het zorgt voor structurele verbeteringen in samenwerking en communicatie en voorkomt irritaties en conflicten.

De praktische tips en technieken uit de Feedback geven Training, bieden handvatten om de communicatie morgen anders aan te pakken. Je leert naast feedback geven, ook de kunst van het feedback ontvangen. Binnen een team, afdeling of organisatie kan men zo samen werken aan een betere samenwerking en meer begrip. Tijdens de training feedback geven gaan deelnemers actief aan de slag met elkaar en oefenen we met het geven en ontvangen van feedback.

Resultaat Feedback Geven Training

Na de (team-) training Feedback geven:

 • Is duidelijk wat feedback is en hoe het kan worden benut
 • Ontstaat meer inzicht in de belemmeringen bij het geven en ontvangen van feedback
 • Kunnen deelnemers op een gestructureerde manier feedback geven
 • Is er meer winst te halen uit ontvangen feedback
 • Is er meer ruimte voor onderling aanspreken en complimenteren
 • Staan medewerkers meer open voor input van anderen
 • Is de samenwerking en communicatie verbeterd (en heerst een positieve sfeer)

Maatwerk training Feedback Geven

AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat, bij jou op locatie. Deze feedback training is goed aan te sluiten op specifieke ontwikkelingen binnen de organisatie. Vooraf stemmen we dit met elkaar af. De trainingen zijn waardevol voor ieder team op elk niveau binnen de organisatie en een ideale aanvulling op bijvoorbeeld een heisessie of teamdag.

Feedback geven training


In de Feedback Geven Training gaan de deelnemers actief aan de slag. Op ludieke wijze maken we inzichtelijk waarom we feedback vaak verkeerd interpreteren. Gezamenlijk onderzoeken we de mogelijkheden binnen het team, de afdeling of de organisatie om te profiteren van het geven van én vragen naar meer feedback. We onderzoeken hoe het jouw organisatie verder kan helpen en waar er nog ruimte voor verbetering is.

Vervolgens gaan we echt aan de slag. Al oefenend ontdekken we valkuilen en leren we hoe feedback op een opbouwende wijze kan worden gegeven. Hiertoe krijgen de deelnemers een heldere structuur in handen om zelf op de juiste manier feedback te geven. Ook delen we tips om feedback te vragen en te ontvangen. We helpen om feedback zo te gebruiken dat deze echt bijdraagt aan succes.

Door het gebruik van praktijksituaties en ervaringen bij andere organisaties maken we het geleerde direct toepasbaar. De professionele begeleiding maakt het bovendien gemakkelijker om onderlinge irritaties te bespreken en te werken aan gedragen oplossingen. Op deze manier werken we aan een situatie waarbij medewerkers en management elkaar écht durven aan te spreken. De training Feedback geven draagt op deze manier bij aan meer onderlinge waardering en een blijvende verbetering van de communicatie intern en extern.

Meer informatie


Meer info over de juiste inhoud voor jouw team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen je graag verder!

2 beoordelingen voor Feedback Geven Training

 1. Merel

  Ik vond het een nuttige training waarbij je op een interactieve manier erachter komt wat voor manier van feedback geven helpt. Ook vond ik de tip van de 5 G’s erg bruikbaar. Deze ga ik zeker weten toepassen.

  Verder complimenten voor de trainers. Zij hebben een hele persoonlijke, gezellig sfeer gecreëerd en konden op al onze vragen antwoord geven!

 2. Tessa

  Enorm waardevolle training ontvangen over leiderschap en feedback geven voor een groep jonge medewerkers van stichting TeamAlert. Maarten en Martin hebben een maatwerk training gefaciliteerd waar onze medewerkers nog lang van zullen profiteren. Heel erg tevreden over het contact met de trainers, hun flexibele houding tijdens de training en de mate van levelen met de doelgroep. Zeker een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…