Gedoemanagement Training is om frustratie te verminderen op de werkvloer. Wist je dat mensen een rood en een groen brein hebben? Het rode brein is het gedoe brein. Hoe ga je binnen jouw bedrijf om met gedoe zoals; irritaties, lastige situaties, vervelende ervaringen en onderlinge strijd? Zorgen de plannen van het management voor frictie met de werkvloer? Loopt het soms wat stroef in zelfsturende teams? Iedere organisatie ervaart wel eens gedoe. Vervelend als dat een negatief effect heeft op de prestaties. Ga daarom aan de slag om jouw gedoe te managen met de training ‘Gedoemanagement’ naar het gelijknamige boek.

Gedoemanagement Training

Met de training Gedoemanagement leer je wat gedoe is en hoe het komt dat je er last van hebt. Gedoe binnen organisaties zorgt helaas voor minder efficiëntie, minder effectiviteit, interne frictie en medewerkers komen niet goed tot hun recht. Het zorgt daarmee voor extra kosten. Kosten die te voorkomen zijn als medewerkers hun gedoe omarmen. AVK is partner van Gedoemanagement en helpt organisaties om gedoe te managen binnen teams en afdelingen. Dit zorgt voor kostenbesparing, hogere eigenwaarde en erkenning, saamhorigheid en meer flexibiliteit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ga daarom ook aan de slag met het gedoe binnen jouw organisatie tijdens deze training.

Resultaat Gedoemanagement Training

Na de training Gedoemanagement:

  • Weet je wat ‘het rode brein’ en ‘groene brein is’
  • Heb je inzicht in hoe gedoe je leven kan beheersen
  • Kun je concreet aan de slag om morgen al minder gedoe te ervaren
  • Weet je de knop te vinden om te schakelen van het ‘rode brein’ naar het ‘groene brein’
  • Kun je vanaf morgen werken met een set aan ‘opluchtingen’
  • Is je bewustzijn weer gestimuleerd
  • Creëer je ruimte om de leiderschapscapaciteiten van de teamleden te ontwikkelen
  • Heb je de bestseller ‘Gedoemanagement’ van Frank Schurink in handen (optioneel tegen meerprijs, in overleg)
  • Is het creatief vermogen van de organisatie verbeterd
  • Is het gedoe van de organisatie helder en ben je op weg naar creatieve oplossingen
Jij wordt in deze training geconfronteerd met jezelf. Ook krijg je handvatten aangereikt die je eigenlijk niet kunt negeren. Na deze training zul je dan ook daadwerkelijk minder gedoe ervaren. Gedoemanagement is ook geen model of methode, het is een vaardigheid. Een vaardigheid die jij jezelf heel snel kunt aanleren. We geven je concrete tools om heel eenvoudig te schakelen tussen het ‘rode brein’ en het ‘groene brein’, tussen het dier in je en je bewuste persoonlijkheid. Een vaardigheid waarmee mensen steeds weer ruimte kunnen creëren voor iets anders dan gedoe. Het is net als leren lopen, fietsen of zwemmen. Als je het eenmaal doorhebt, kan je het eigenlijk niet meer vergeten. Het is onderdeel van je geworden. Nu gaat het enkel nog om het doen en er beter in worden, als je dat tenminste wilt.

boek gedoemanagement

De training is interactief en we vragen je om jouw eigen voorbeelden van gedoe in te brengen. Tijdens de training zullen we de werking van het brein behandelen, inzichten bieden en pragmatisch aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat alle deelnemers hun creatieve brein makkelijk kunnen inschakelen en anderen kunnen helpen in het managen van gedoe. Als stok achter de deur ontvang je na afloop het boek ‘Gedoemanagement’ van Frank Schurink (optioneel).

Podcast Gedoemanagement


Frank Schurink was te gast in de talkshow Het Heldere Uur van Sandra Brandt om hun visie te geven op Gedoemanagement in het kader van Klaagvrij werken. Luister onderstaande podcast alvast en doe inspiratie op om te starten met Gedoemanagement.


Maatwerk training Gedoemanagement


AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat, bij jou op locatie, of juist op een externe locatie. De training Gedoemanagement kan voor grotere groepen worden verzorgd. Je kunt daarbij profiteren van de kennis van Frank Schurink (Gedoe-Goeroe en auteur van de bestseller ‘Gedoemanagement’). Hij zal de geheimen van 'gedoe' toelichten.

Afhankelijk van de behoefte is mogelijk om deze training in een dag of een dagdeel te verzorgen. Graag bespreken we de mogelijkheden voor jouw specifieke vraag.

Meer info over de juiste inhoud voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gedoemanagement Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…