Aan de slag met Resultaten Training – je kunt pas echt profiteren van inzichten uit een onderzoek als je iets met de resultaten doet. Actie is tenslotte de sleutel tot succes. De rapportages zijn een startpunt om samen in beweging te komen, om goede prestaties vast te houden en verbeterpunten aan te pakken. AVK heeft vele jaren ervaring met diverse onderzoeken en helpt jouw organisatie om aan de hand van resultaten de prestaties duurzaam te verbeteren.

Aan de slag met resultaten Training


Onderzoeksrapportages bevatten vaak zinvolle informatie, vaak is het toch behoorlijk lastig om prioriteiten te stellen en de juiste acties te ondernemen. Met de training ‘Aan de slag met resultaten’ ga je concreet aan de slag met elkaar. Je filtert de belangrijkste bevindingen om in korte tijd de eerste concrete stappen te bepalen. Samen met collega’s onderzoek je de resultaten en werk je aan een succesvol en gedragen actieplan met grote garantie tot succes. AVK heeft ervaren trainers, die door middel van expertise en enthousiasme concrete actie garanderen.

Resultaat Aan de slag met resultaten Training


Na de training 'Aan de slag met resultaten':

  • Heb je een concreet stappenplan in handen met taakverantwoordelijken en deadlines

  • Zijn de prioriteiten helder en kun je aan de slag

  • Ga je energiek met elkaar in gesprek over resultaten van een onderzoek

  • Profiteer je als organisatie van de positieve resultaten en weet je die te benutten

  • Leer je van verbeterpunten en zet je die om in acties

  • Weet je hoe en waarover je stakeholders kunt informeren

  • Beschik je over handige tools om actie te borgen

  • Profiteer je van best practices van andere organisaties


Voorafgaand aan de ‘aan de slag met resultaten’ training ontvangt AVK de resultaten van het onderzoek. Samen stemmen we af waar de focus ligt voor de organisatie, de afdeling of het team. Daarna gaan we samen gestructureerd aan de slag om stap voor stap verbetering door te voeren. We benutten de gezamenlijke kennis en ervaring van het team om een actieplan te maken dat daadwerkelijk tot succes leidt. Bovendien ontvangen alle deelnemers na afloop een beknopt digitaal actieplan waarin alle afspraken zijn opgenomen.

Of het nu gaat om kleine aanscherpingen in een team dat al goed scoort of strategische actieplannen op directieniveau, AVK is de juiste partner voor deze uitdaging. We nemen jaren aan ervaring mee uit diverse organisaties in binnen en buitenland.

Maatwerk training Aan de slag met resultaten


AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat, bij jou op locatie. Deze training ‘aan de slag met resultaten’ is goed aan te sluiten op specifieke ontwikkelingen binnen de organisatie. Samen bespreken we de doelstellingen van deze training uitvoerig, zodat vooraf duidelijk is wat het eindresultaat zal zijn.

Wil je met meerdere afdelingen aan de slag binnen de organisatie? AVK verzorgt ook een ‘train-de-trainer’ variant van de training ‘Aan de slag met resultaten’. Zo kun je bijvoorbeeld HR-medewerkers (of andere interne professionals) opleiden om zelfstandig de eigen organisatie te begeleiden in dit traject.

Meer info over de juiste inhoud voor jouw team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aan de slag met Resultaten Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…