Leer de geheimen uit het boek ‘Effectief in cruciale gesprekken’ van John Manschot toe te passen in de dagelijkse praktijk en haal meer uit (lastige) gesprekken. AVK ontwikkelde samen met Manschot een training waarin jij leert om de vier eigenschappen voor succesvolle gesprekken direct toe te passen.

Effectief communiceren als het er op aankomt

Dagelijks voeren we vele zakelijke gesprekken. Van een gesprek met het bestuur, het ontslag van een medewerker of een sollicitatie voor een nieuwe baan tot verkoopgesprekken met key accounts en weekendverhalen bij de koffieautomaat. Vaak willen we iets bereiken met onze communicatie, maar niet in al die gesprekken zijn we even effectief…

Hoe zorg jij er nou voor dat je eruit haalt wat erin zit? Hoe kun jij, zeker bij de belangrijkste gesprekken, jouw kwaliteiten zo optimaal mogelijk inzetten om jouw doelen te bereiken?

Effectief in cruciale gesprekken Training

In de ‘Effectief in cruciale gesprekken’ training wordt helder wat bijdraagt aan het bereiken van duurzame resultaten in jouw zakelijke context. Je leert hoe je een goed gesprek voert met klanten, collega’s, aandeelhouders en de directie. Maar ook kun je als bestuurder, OR-lid of PR-medewerker leren om effectiever gesprekken te voeren.

Tijdens deze training leer je handige tips om lastige debatten om te buigen naar resultaatgerichte dialogen. Je ontvangt interessante inzichten en concrete handvatten om succesvol het gesprek aan te gaan over moeilijke onderwerpen. Werk aan het maken van duidelijke afspraken voor een betere samenwerking, het efficiënt en effectief bereiken van doelstellingen en het kweken van duurzame relaties. De rode draad hierbij is het zoeken naar gemeenschappelijke belangen, het kijken vanuit andere perspectieven, het structureren van gesprekken en rekening houden met de juiste randvoorwaarden.

Resultaat Effectief in cruciale gesprekken Training

Na de training Effectief in cruciale gesprekken:

  • Voel jij je meer zelfverzekerd bij het voeren van (lastige) gesprekken
  • Word je ervaren als een steviger gesprekspartner
  • Zorg je ervoor dat jouw gesprekspartners zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelen
  • Ken je de BORG-ruit en kun je deze toepassen in de praktijk
  • Maak je van debatten een dialoog, waar alle partijen beter uitkomen
  • Kun je jouw doelen slimmer, sneller en meer ontspannen bereiken

Over de Effectief in cruciale gesprekken Training


In de training ga je individueel of samen met teamgenoten aan de slag om te oefenen met gespreksvoering. De training wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Daarom vindt op voorhand een intakegesprek plaats en kunnen alle deelnemers online een intakeformulier invullen.

Tijdens de training krijg je handvatten om te werken met de ‘BORG-ruit’. BORG staat voor: Belangen, Organisatie, Resultaten (en relaties) en Gedrag. Alle onderdelen worden pragmatisch behandeld zodat je ze direct in de praktijk kunt toepassen. Je ontvangt handige adviezen over het omgaan met weerstand, we bespreken verschillende gesprektechnieken en oefenen direct met elkaar. De focus ligt op inzicht door kennis en verandering van gedrag. De inzichten helpen om de gesprekstechnieken te verbeteren en maken van jou en jouw teamgenoten stevige en volwaardige gesprekspartners.

De training zet aan tot actie, na afloop hebben alle deelnemers een concreet actieplan in handen om morgen effectiever gesprekken te voeren. Bovendien leveren toekomstige gesprekken meer op en wordt het een stuk leuker om uitdagende gesprekken aan te gaan. Indien gewenst (tegen meerprijs) ontvangen alle deelnemers het boek van John Manschot.

Meer informatie


Neem voor meer informatie over de 'Effectief in cruciale gesprekken' training contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Effectief in cruciale gesprekken Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…