In de Prestatie Afspraken Maken Training leer je jezelf zichtbaar en jouw werk meetbaar te maken, ook voor jouw team. De praktijk van het maken van prestatie-afspraken: wordt zelf verantwoordelijk voor jouw functioneren. Stel je persoonlijke prestatie-indicatoren op!

Een prestatie-indicator is een middel om werkprestatie te meten. Uit onderzoek is gebleken dat kwalitatief goede prestatieindicatoren medewerkers in staat stellen goed te presteren. De indicatoren maken immers duidelijk waar verbetering mogelijk is. Ze helpen om prioriteiten te stellen zodat jij meer of beter werk kunt afleveren met dezelfde inspanning. Bovendien geven de indicatoren je de mogelijkheid om te laten zien hoe goed je jouw werk doet.

In deze training leer je jezelf zichtbaar en jouw werk meetbaar te maken, ook voor jouw team. De praktijk van het maken van prestatie-afspraken: wordt zelf verantwoordelijk voor jouw functioneren. Stel je persoonlijke prestatie-indicatoren op! In deze training of workshop ga je aan de slag met het formuleren van resultaatafspraken ook wel prestatie afspraken.


 • Jouw dagelijkse praktijk vormt de leidraad.

 • Aansluiting maken bij missie en/of strategische doelstelling van je organisatie/afdeling

 • Zicht op samenhang in processen en afhankelijkheden

 • Taakanalyse: verbinding leggen met overzicht van jouw taken

 • Inzicht creëren in je persoonlijke ontwikkelpunten

 • Van reactief functioneren naar pro-actief werken

 • Aandachtspunten:

  • Wederzijdse verantwoordelijkheid

  • Meetbaarheid van de afspraken • Implementatieplan

 • Collega's zelf verantwoordelijk maken voor prestatie afspraken maken

 • Aansluiting maken bij missie, visie en/of strategische doelstelling van jouw team, organisatie en of afdeling

 • Jouw collega's zelf met prestatie afspraken aan de slag laten gaan

 • Wat maakt en prestatie afspraak een goede prestatie afspraak

 • Continue feedback en coachen in plaats van jaarlijks beoordelen en sturen

 • Coachend leidinggeven

 • Verantwoordelijkheid geven, vertrouwen geven en laten verdienen

 • Evalueren van prestatie afspraken

 • Implementatieplan


 

De voordelen van de training Prestatie afspraken maken


Zowel medewerkers als leidinggevende geven aan dat zij de kwaliteit van samen ontwikkelde prestatie-indicatoren hoger vinden. Als medewerker zie je immers jouw eigen ideeën terug in de prestatie-indictoren. En leidinggevenden krijgen meer inzicht in de specifieke kennis van hun medewerkers.

Vanaf één dagdeel bieden wij antwoorden op de vragen die je hebt m.b.t.het maken van prestatie afspraken. Je krijgt instrumenten en een stappenplan aangereikt om te starten met jouw eigen succesvolle implementatie. Kennis delen en kennis maken in een interactieve bijeenkomst binnen een setting van maximaal 15 deelnemers.

Maatwerk in-company training


AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen op jullie locatie. De exacte inhoud van de training 'Prestatie afspraken maken' wordt in overleg met jouw en je team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in jouw organisatie. Onderwerpen uit de verschillende 'Het Nieuwe Werken'-trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, je organisatie, team of afdeling.

Waarom trainen bij AVK?


Het Nieuwe Werken is behoorlijk populair geworden de laatste paar jaar sinds de opkomst van mobiele apparatuur. AVK is echter al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in innovatief en slimmer werken op kantoor.

Onze trainers hebben onder andere nauw samengewerkt bij diverse innovatieve projecten waaronder Het Kantoor van de Toekomst. Als adviseurs zijn zij betrokken bij enkele van de grote pioniers in Het Nieuwe Werken.

Daarnaast zijn zij auteur van diverse boeken en vakblad artikelen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze klanten. Een enthousiaste en bezielende training, afgestemd op de wensen en verwachtingen van de deelnemers.

Meer informatie


Download de brochure Het Nieuwe Werken Trainingen voor meer informatie over onze verschillende trainingen rondom het thema 'Het Nieuwe Werken'.

Of neem contact met ons op via het contactformulier, wij helpen je graag verder!

 
Voor iedereen die door middel van het maken van prestatieafspraken en vaststellen van prestatie-indicatoren zijn of haar kwaliteit van functioneren wil kunnen optimaliseren en aantonen.
Voor leidinggevenden die sturen en leiding willen geven aan zelfsturende teams of team die werken volgens de principes van Het Nieuwe Werken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prestatie Afspraken Maken Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…