AVK heeft ervaren Team Coaching trainers in dienst die teams op een persoonlijke manier kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Of het nu gaat om het maken van een volgende stap of zakelijke uitdagingen. Onze coaches kunnen jou en je team helpen om het probleem helder te krijgen, te reflecteren en actief te werken aan een oplossing die bijdraagt aan structurele verbetering voor zowel het individu als het team, maar ook de organisatie als geheel.

Team Coaching

Voor het begeleiden van teams biedt AVK teamcoaching aan. We ervaren zelf dat teams naast het vergaren van kennis en vaardigheden, gebaat zijn bij reflectie. AVK heeft zeer ervaren teamcoaches in dienst die een spiegel voorhouden en aangeven welke patronen zich in het team voordoen. Niet direct om te vertellen hoe het wel moet of kan, maar juist om objectief te signaleren wat opvalt en waar ruimte ligt voor mogelijke verbetering.

Een onafhankelijke blik van buiten kan zichtbaar maken welk onbewust gedrag het team beperkt om te groeien. In eerste instantie bespreken we op welk vlak het team een uitdaging heeft. Daarna zoeken we gezamenlijk naar een passende oplossing. Dit kan variëren van een teamgesprek, het aanschuiven bij een afdelingsoverleg of een dagdeel reflectie op een externe locatie, eventueel in combinatie met een van onze trainingen.

In combinatie met teamcoaching kun je ook gebruik maken van tools als Insights Discovery om de teameffectiviteit te verbeteren of het inzetten van een 360 graden feedback instrument. Ook is het mogelijk om een deel van de sessie te wijten aan een concrete training over een bepaald thema zoals Time Management of Feedback geven en ontvangen.

Hoe en waar vindt de Team Coaching plaats?


De coachinggesprekken vinden plaats op een externe locatie, het kantoor van AVK of een bijzondere buitenlocatie. Voor de Team Coaching geldt dat de coach van AVK ook aanschuift bij een teamoverleg of groepsgesprek binnen de organisatie of afdeling.

Strippenkaarten Team Coaching


AVK biedt ook strippenkaarten. Steeds vaker ervaren we dat HRM er voor kiest om het eigen personeel ruimte te bieden om gedurende hun loopbaan meerdere keren en wanneer het hen schikt een gesprek aan te gaan over persoonlijke uitdagingen. Neem voor een strippenkaart op maat contact met ons op.

Meer informatie over Team Coaching


Nieuwsgierig naar wat wij voor jou en je team kunnen betekenen op het gebied van team coaching? Neem contact met ons op of stel direct een vraag via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

N.B. Naast Team Coaching is het natuurlijk ook mogelijk om 1 op 1 coaching te krijgen.
Kijk daarvoor bij Coaching op maat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Team Coaching” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…