AVK heeft ervaren coaches in dienst die individuele medewerkers of managers op een persoonlijke manier kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling en zakelijke uitdagingen. Onze coaches kunnen jou helpen om het probleem helder te krijgen, te reflecteren en actief te werken aan een oplossing die bijdraagt aan structurele verbetering voor ieder individu en de organisatie als geheel.

Individuele coaching op ieder niveau

AVK biedt 1-op-1 coaching om individuele medewerkers met persoonlijke aandacht een stap verder te helpen in hun ontwikkeling. In de coaching staan ontwikkelpunten, zoals assertiviteit, effectiviteit, communicatie, klantgerichtheid, vaardigheid of leiderschap, centraal. Als er mogelijkheden voor verbetering zijn in het functioneren van medewerkers biedt AVK de juiste coaches.

In eerste instantie gaan we een ‘driegesprek’ aan met HR of leidinggevende(n), de coachee en een coach van AVK. In dit gesprek formuleren we gezamenlijk een coachplan. Aan de hand van dit coachplan werken we in 1-op-1 sessies aan structurele verbetering van het functioneren. De gesprekken zijn vertrouwelijk, duren ongeveer 1,5 uur en onze ervaren coaches ‘zetten in wat nodig is’.

Tijdens de gesprekken wordt een veilige setting gecreëerd waarin deelnemers worden uitgenodigd om buiten hun comfortzone te treden en te oefenen met nieuw gedrag. Onze coaches geven open en eerlijk feedback, altijd met respect voor coachee en opdrachtgever. Tussen de gesprekken zit een periode van ongeveer 2 tot 3 weken. In deze periode gaat de coachee met eigen acties aan de slag om de resultaten van de gesprekken uit te werken en in de praktijk toe te passen. Tevens wordt een reflectieverslag geschreven. In de meeste gevallen zullen medewerkers na 5 à 6 coachingssessies, zelfstandig, blijvend resultaat behalen.

Op verzoek plannen we periodiek nog enkele ‘opfris’ gesprekken voor borging in de praktijk.

Hoe en waar vindt de coaching op maat plaats?


De 1-op-1 gesprekken voor bedrijven vinden doorgaans buiten de deuren van het bedrijf plaats. Een driegesprek met medewerker, opdrachtgever en AVK kan eventueel wel binnen de organisatie plaatsvinden.

De coachinggesprekken vinden plaats op een externe locatie, het kantoor van AVK of een bijzondere buitenlocatie.

Strippenkaarten Coaching op maat


AVK biedt ook strippenkaarten. Steeds vaker ervaren we dat HRM kiest om het eigen personeel ruimte te bieden om gedurende hun loopbaan meerdere keren en wanneer het hen schikt een gesprek aan te gaan over persoonlijke uitdagingen. Neem voor een strippenkaart op maat contact met ons op.

Meer informatie over coaching op maat


Nieuwsgierig naar wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van maatwerk coaching? Neem contact met ons op of stel direct een vraag via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

NB: Naast individuele coaching is het ook mogelijk om je hele team te coachen.
Kijk daarvoor op Team Coaching.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coaching op maat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Prijs op aanvraag.

Andere suggesties…

Andere suggesties…