Microsoft Teams Escaperoom is een potentiële “game changer” op kantoor, maar nieuwe techniek en werkwijzen worden niet altijd door iedereen goed ontvangen. Wil je als organisatie er alles aan doen een positieve en leuke vibe mee te geven aan je Teams implementatie? Laat ons dan een Escaperoom klaarzetten in de Teams omgeving van jouw organisatie. Tijdens dit interactieve spel ontdekken je collega’s vanzelf alle mogelijkheden die Teams te bieden heeft en worden ze vanzelf enthousiast gemaakt.

Waarom een Teams Escaperoom?

Teams is hot en redelijk makkelijk om te gaan gebruiken. Maar onze ervaring is dat er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden om deze nieuwe manier van werken ook echt een succes te laten worden. Je kunt niet optimaal samenwerken als maar een deel van je collega’s echt aan de slag gaat met Teams en toch blijft mailen of documenten op de oude wijze opslaat. We helpen diverse organisaties met slimme digitale etiquette voor samenwerken in Teams. Daarnaast wil je dat iedereen het leuk vindt om aan de slag te gaan met Teams zodat de implementatie snel een succes wordt.

Met dat in ons achterhoofd hebben we naast onze eerder ontwikkelde en succesvolle escaperoom “Ontdek het datalek” nu ook een Teams Escaperoom ontwikkeld.

Er zijn twee varianten van de Escaperoom beschikbaar:

1. Teams escaperoom voor beginners
2. De geavanceerde Teams Escaperoom

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Microsoft Teams Escaperoom. Wij helpen je graag verder!

Hoe werken onze Teams escaperooms?
Er zijn twee kant en klare escaperooms beschikbaar (beginners en geavanceerd). In circa 1 dagdeel zetten wij de gewenste escaproom bij jullie op locatie klaar. Afhankelijk van de wensen passen we de escaperoom op maat aan zodat deze aansluit bij de werkwijze van de organisatie. Daarnaast kunnen we de moeilijkheidsgraad aanpassen. Veelal kunnen we die aanpassingen in slechts 1 dagdeel doen.
Wanneer de escaperoom gespeeld wordt door een afdeling (team) van c.a. 12 personen, kan je team daarna meteen aan de slag met het spel.


Organisatiebreed uitrollen van de escaperooms
Wanneer je de Microsoft Teams escaperoom breed wilt uitrollen over de organisatie, brainstormen we samen over een ludieke manier om deze te lanceren. Ook nemen we een besluit over de uitkomsten, bijvoorbeeld dat collega's die de escaperoom uitspelen, ook iets kunnen winnen.

Na het ludieke startschot kunnen alle medewerkers daarna in verschillende teams of juist individueel de escaperoom spelen. Optioneel komen we op locatie om een videoreportage te maken.

Je speelt dus met en tegen elkaar en het spel kan op diverse manieren worden geintroduceerd. We helpen je graag met de keuzes die het beste passen bij jullie Teams implementatie.

Kortom: Wil jij op een leuke manier de Teams adoptie een echte boost geven? Speel dan met je collega's onze Teams escaperoom!

De escaperooms zijn ontwikkeld voor organisaties die op een originele manier adoptie van nieuwe technieken willen realiseren. De Teams escaperoom is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met MS Teams of er nog meer uit wil halen.

1 beoordeling voor Microsoft Teams Escaperoom

  1. Nel van Santen

    Veel lol gehad met de onderlinge strijd :). Leuke manier om Teams te leren kennen. Ik denk dat er nu meer collega’s open staan om Teams te gaan gebruiken. Nu al zin in de volgende training met Ed!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Onder begeleiding van een trainer spelen van het spel inclusief een Teams training:

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

  • Klaarzetten van een standaard escaperoom: € 849,-  (1 dagdeel)

  • Brainstormen over het organisatiebreed uitrollen en het doen van maatwerk aanpassingen:
    € 849,- per dagdeel of € 1349,- per dag


Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…