De Excel Dashboard en Power View Training is onderdeel van een twee-daagse training i.c.m. Excel PowerPivot en Dax.
Hierin leer je gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar te brengen en daaruit de gewenste informatie te destilleren.
De nadruk van deze training ligt op de presentatie van de gegevens die je eerder in PowerPivot hebt verzameld.

Doel van de Excel Dashboard en Power View Training


In deze training leer je hoe je in én met Excel een dashboard kunt maken met gegevens die uit PowerPivot komen. Ook leer je de kracht van Power View kennen waarmee je de gegevens dynamisch en grafisch kunt weergeven. Deze training is zeer geschikt voor “niet-IT-ers” zoals Financials en HR-medewerkers.

Power View biedt een oplossing waarmee de financial zijn eigen kentallen uit de financiële administratie kan halen. Power View stelt je in de gelegenheid om betekenis uit de data grafisch weer te geven.

De data zelf kan uit meerdere bronnen komen. Die bronnen worden in PowerPivot verzameld en aan elkaar gekoppeld. Daarna ga je met de data in Excel aan de slag om er kennis uit te destilleren. Met de tool Power View kan je op dynamische wijze de meest prachtige en betekenisvolle grafieken en diagrammen maken die altijd onderling afhankelijk van elkaar zijn; een verandering in de ene grafiek verandert meteen de andere grafieken.

Excel Dashboard en Power View maatwerk Training, afgestemd op jouw wensen


De Excel Dashboard en Power View trainingen bestaan uit maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de deelnemers. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van Power View en Excel en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek.

Na het volgen van beide trainingen (deze training in combinatie met Excel PowerPivot en DAX) heb je de eerste stappen gezet in het analyseren van data. Daarna kunnen we je (op maat) verder op weg helpen om je eigen data onder de knie te krijgen.

Voorkennis Excel


Om deze training te volgen dien je een (zeer) ervaren gebruiker van Excel te zijn. Je bent o.a. bekend met het bouwen van formules, het maken van en werken met (draai-) tabellen en (draai-) grafieken alsook voorwaardelijke opmaak e.d.
Bovendien moet je enig gevoel hebben met databases. Je kent het begrip databse-tabellen en bent op de hoogte van het feit dat er relaties tussen database-tabellen bestaan.

De onderstaande lijst bevat slechts een indicatie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen in de training Excel Dashboard en Power View.

  • Wat is een Dashboard?

  • Dashboard maken

  • Dashboard opmaken en bewerken

  • Slicer

  • Wat is Power View?

  • Power View invoegen

  • Visualisaties maken

  • Filters toevoegen

  • Azure datamarkets

  • Links maken

  • Addendum kaarten

  • KPI's


Meer info


Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excel Dashboard en Power View Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…