Onze Excel eLearning gaat verder dan de standaard ‘knoppentrainingen’. In de Excel eLearning modules van AVK laten we je zien hoe je slimmer, sneller én leuker kunt werken met Excel. Je krijgt de belangrijkste tips & tricks die je direct in Excel kunt toe gaan passen.

Demo eLearning Slimmer werken met Excel

In onderstaande video uit de Slimmer werken met Excel Basis eLearning zie je de uitleg over rekenoperatoren in Excel (+ – * /). Met deze rekenoperatoren stel je een formule samen om een berekening te maken op je werkblad. Dit is een van de onderdelen die aan bod komen in de Excel Basis eLearning.

Overige Excel eLearning modules

Naast “Slimmer werken met Excel” bieden we ook andere eLearning modules aan. Deze modules kunnen worden ingezet als voorbereiding op een klassikale training, als vervolg, of in plaats van een klassikale training.

 1. eLearning Excel compleet – MediaPlus
  Dit pakket bestaat uit 3 complete modules met circa 14 uur aan content, van beginner tot expert. Mediaplus is een unieke eLearning methode om alle inns en outs van Excel te leren. Je leert en toetst je kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in Excel. De online training bestaat uit uitleg, opdrachten en antwoorden met tekst en animaties.
 2. Excel 2016 Migratie eLearning
  Voor diegenen die van een oudere versie overstappen naar Excel 2016. Je ziet hoe gegevens kunnen worden bijgehouden en verwerkt in de nieuwe versie van het programma. De meest fundamentele hulpmiddelen en vaardigheden komen aan bod, met tips erbij, om inzicht te krijgen in het programma.
 3. Maatwerk eLearning en trainingen Excel
  AVK biedt een maatwerk oplossing voor al je Excel opleidingen en/of bijscholingen. Zo is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een team of afdeling zoals het gebruik van eigen werkbladen en formulieren.

klik op de ‘Bel mij’ knop voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop.

Inhoud Excel eLearning


Onze Excel eLearning bestaat uit 2 modules: Basis (voor beginners) en Gevorderd. In de eLearning wordt aan de hand van demonstraties duidelijk gemaakt hoe je nog meer en nog beter gebruik kunt maken van de mogelijkheden van Excel.

Excel Basis


Deze training is bedoeld om de meest fundamentele handelingen te trainen en kan gebruikt worden om kennis te maken met Excel. Ruim aandacht wordt gegeven aan het maken van formules. Maar ook hele praktische zaken zoals tabellen sorteren, gegevens invoeren en opmaak van cellen komen natuurlijk aan de orde.

 1. Basisbegrippen en Technieken

 2. Werkbladen Bewerken

 3. Gegevens Invoeren en Verwerken

 4. Navigeren, Selecteren en Opmaken

 5. Rekenen met Formules

 6. Gegevens Presenteren en Rapporteren

 7. Afdrukken, met Pagina-instellingen

 8. Afsluiting


Excel gevorderd:


Deze eLearning kan worden gezien als een voortzetting van de Basis. Er wordt dieper ingegaan op het gebruik van formules. Daarbij is in deze eLearning ook aandacht voor het gebruik van draaitabellen, macro's, en beveiliging.

 1. Het Excelvenster aanpassen

 2. Gegevens invoeren en verwerken

 3. Navigeren, Selecteren en Opmaken

 4. Formules en Functies: een stap verder

 5. Formules en Functies: praktische toepassingen

 6. Gegevens Presenteren en Rapporteren

 7. GegevensValidatie en Beveiliging in Excel

 8. GegevensAnalyse met Draaitabellen

 9. Handelingen Automatiseren met Macro's


 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excel eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Excel eLearning trainingSlimmer werken met Excel eLearning


Losse accounts: € 50,-

10 - 24 accounts: € 45,-

25 - 49 accounts: € 40,-

50 - 99 accounts: € 35,-

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training Excel i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module, per deelnemer.

Andere suggesties…

Andere suggesties…