Maak optimaal gebruik Skype voor Bedrijven (Skype for Business) als communicatie- en online vergader medium met behulp van deze korte en effectieve Skype voor Bedrijven Training. Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één vereenvoudigde interface. Gebruikers kunnen vanaf elke locatie met internettoegang eenvoudig verbinding maken en samenwerken met anderen.

Skype voor Bedrijven is een communicatie medium voor kantoren en bedrijven welke een hoop e-mail overload kan voorkomen, mits medewerkers juist worden geïnstrueerd door het volgen van deze korte Skype voor Bedrijven training.

Training Skype voor Bedrijven


De ultieme mobiele beleving met het juiste apparaat.

Gebruik een laptop en beschik ook buiten kantoor over de volledige Skype-functionaliteit. Of gebruik een telefoon of webbrowser voor online vergaderen en chatten met uitgebreide multimediafuncties. Microsoft Skype voor Bedrijven biedt smartphone-gebruikers ondersteuning voor algemene adreslijsten (GAL), contactpersonenlijsten, chatten en de mogelijkheid om met een druk op de knop deel te nemen aan geplande online vergaderingen.


Skype voor Bedrijven-gebruikers kunnen een oproep of audioconferentie ook vanaf de Skype-client op hun pc overzetten naar hun vaste of mobiele telefoon zonder het gesprek te onderbreken. Zo kunt u altijd in contact blijven, ook als u uw werkplek verlaat!

Verbeter met deze Skype voor Bedrijven training de communicatie en informatie-uitwisseling tussen teams


Met de Skype voor Bedrijven - Group Chat kunnen gebruikers deelnemen aan doorlopende discussies over onderwerpen die hun interesse hebben. De geschiedenis van de gesprekken wordt bewaard, zodat teams op diverse locaties en afdelingen de discussie kunnen bekijken, zelfs als gebruikers op dat moment niet online zijn. Group Chat verbetert de communicatie en zorgt dat teams die zich op verschillende locaties bevinden efficiënt met elkaar samenwerken.

Een ander groot voordeel is dat gebruikers meteen kunnen zien wie er beschikbaar is of in een afspraak zit, ook in Outlook, zonder alle agenda's te hoeven nagaan.

Skype voor Bedrijven training op maat


Om echt effectief gebruik te kunnen maken van Skype voor Bedrijven (Skype for Business) bevelen wij aan een korte trainingssessie te organiseren. Wij laten u in deze workshop zien hoe Skype voor Bedrijven de communicatie tussen uw medewerkers directer, sneller en effectiever kan maken.

Download de Skype a la Carte lijst voor een volledig overzicht van mogelijke onderwerpen.
Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!
Voor bedrijven die Skype voor bedrijven gebruiken of willen gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skype voor Bedrijven Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…