Van de één op de andere dag was alles anders. We hebben allemaal te maken met een totaal nieuwe werksituatie. Je vertrouwde werkplek is ingeruild voor de thuiswerkplek en je collega’s werken op afstand. Je wordt met hele andere uitdagingen geconfronteerd.

Dat vraagt om een andere aanpak van je werkdag. Hoe leidt je alles in goede banen? Hoe creëer je een passende thuiswerkplek? Je ziet je collega’s alleen nog maar online. Hoe zorg je ervoor dat je toch actueel op de hoogte blijft van de lopende zaken. Hoe vergader je effectief online?

De training in flow (thuis) werken in crisistijd geeft concrete handvatten om met deze situatie om te gaan. Het is gebaseerd op een aantal jaar ervaring met digitaal werken op afstand. Je maakt gebruik van slimme timemanagement inzichten en scherpt je vaardigheden aan. Doe je voordeel met de beste tips en apps om productiever, met meer overzicht én plezier je werk te doen.

Geplande data

Voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij Corporaties in beweging of CorpoConnect ZHZ zijn enkele data gepland. Zij kunnen zich hieronder aanmelden door op de desbetreffende knop te klikken. Ben je hier niet werkzaam, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Corporaties in beweging  CorpoConnect ZHZ

 

Meer informatie over de online training In flow (thuis) werken in crisistijd

Heb je interesse in deze training en werk je niet bij een organisatie aangesloten bij een van bovengenoemde corporaties? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de offerteknop hieronder. Geef aan met hoeveel deelnemers je de online training wilt volgen en welke data je voorkeur hebben. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Thuiswerken in flow, hoe doe je dat

  • Je dag optimaal indelen rekening houdend met een diversiteit aan "tussendoortjes"

  • Het inrichten van een werkplek zodat je in flow kan werken

  • Video-vergaderen en andere digitale etiquette

  • Overzicht houden op je e-mails en taken

  • Van samen aan het werk zijn op afstand, naar samenwerken op afstand

  • De beste apps en tips

Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van Corporaties in beweging.  Zij kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Heb je interesse in deze training en werk je niet bij Corporaties in beweging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de offerteknop hieronder. Geef aan met hoeveel deelnemers je de online training wilt volgen en welke data je voorkeur hebben. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Prijzen Live Leren bij maximaal 10 personen per groep

  • Dagdeel (2,5 uur) live leren op maat inclusief telefonische voorbespreking: € 695,-

  • Grotere groepen, kortere en langere duur zijn op aanvraag


NB: Voor medewerkers van Corporaties in beweging geldt een prijs per persoon van € 79,95.
Ben je geen medewerker van Corporaties in beweging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Andere suggesties…

Andere suggesties…