De huidige technieken en Apps maken het papierloos vergaderen steeds makkelijker, maar hoe zorg je voor een succesvolle invoering binnen jouw organisatie of afdeling? En hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de juiste documenten op de juiste plaats staan en iedereen er bij kan? Wij gaan samen met jouw team meteen praktisch aan de slag in de training Papierloos Vergaderen.

Papierloos Vergaderen betekend afspraken maken


Het belangrijkste bij papierloos vergaderen is dat je duidelijke afspraken maakt binnen de organisatie om veilig en effectief te kunnen vergaderen. Meestal vergt het wat aanpassingen in de werkwijze van het secretariaat en de deelnemers aan de vergadering, met name wat betreft het veilig digitaal ter beschikking stellen van de vergaderstukken.

Wij geven jou en jouw team veel praktische tips voor papierloos vergaderen. Je kunt er als kenniswerker / medewerker direct mee aan de slag. Daarnaast leert je de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende hulpmiddelen. Je krijgt praktische handvatten voor het maken van duidelijke (interne) afspraken voor effectief gebruik en toepassing van hulpmiddelen zoals de iPad of tablet.

Papierloos vergaderen Training - Plan van aanpak
AVK is gespecialiseerd in maatwerk advies en training bij u op locatie. Samen met jouw team stellen wij een helder plan van aanpak op aan de hand van uw wensen en behoeften.

De basis van het plan van aanpak:  • Kiezen:Gezamenlijk de doelstellingen bepalen en kiezen van de juiste tablet en app die past bij jouw functionele eisen, wensen en budget

  • Inrichten: Het helpen bij de inrichting van de nieuwe werkprocessen en het maken van uniforme afspraken voor het vergaderen en werken zonder papier conform de gestelde doelstellingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de wijzigingen in de secretariële processen.

  • Trainen: Het trainen en enthousiast maken van de eindgebruikers conform de doelstellingen

  • Nazorg: We beschikken over een uitgebreide helpdesk die jou en jouw gebruikers kunnen raadplegen en waar ook direct vragen gesteld kunnen worden aan onze trainers. Daarnaast geven we ook functiegerichte Tips & Tricks trainingen zoals: effectief werken met tablets, MindMappen op de tablet, notuleren op de iPad, Snellezen etc.


Maatwerk in-company Papierloos Vergaderen Training


De Papierloos Vergaderen training van AVK wordt op maat gemaakt aan de hand van de wensen (en mogelijkheden) binnen de organisatie. De trainingen worden gegeven op jouw eigen locatie.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Papierloos Vergaderen Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…