eLearning Office 365 voor de iPad is een succesvolle cloud oplossing van Microsoft speciaal voor mobiel gebruik op de iPad. Maar haal je er wel alles er uit?

Office 365 voor de iPad heeft veel mogelijkheden, vele daarvan zijn onbekend en ongebruikt. In onze klassikale training Office 365 hebben we altijd aandacht voor meer productiviteit en beter samenwerken. Het is te merken aan de populariteit van deze training dat er behoefte is aan verdieping en herhaling. Met onze eLearning Office 365 voor de iPad bieden wij inzicht in de mogelijkheden en geven we desgewenst per thema verdere verdieping.

Inhoud eLearning Office 365 voor de iPad


In onze eLearning wordt Office 365 voor de iPad besproken vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De eLearning bestaat uit de volgende modules:

 1. Wat is Office 365?
  Hierin komt aan bod wat Office 365 precies is en hoe je het kunt opstarten en hoe je er in kunt navigeren.

 2. Bestandsbeheer
  In deze les wordt OneDrive besproken, samen met de Word App. Zo leer je hoe je samen in documenten kunt werken binnen Office 365.

 3. Outlook Web App
  Hierin komen Mail en Agenda aan bod. Je leert bijvoorbeeld standaardinstellingen zoals de handtekening in te stellen.

 4. De Word App
  Hoe gebruik je de Word voor iPad App. Niet alleen voor het makkelijk selecteren van woorden, maar bijvoorbeeld ook het redigeren van tekstbestanden.

 5. De Excel App
  Hoe gebruik je de Excel voor iPad App. We laten zien hoe je cellen opmaakt, (reken)functies gebruikt en grafieken invoegt.

 6. De Power Point App
  Hoe gebruik jed PowerPoint voor iPad App. Hoe maak je presentaties en hoe gebruik je de iPad tijdens het weergeven van presentaties.

 7. OneNote App
  Wil jij ook papierloos werken? Leer OneNote voor iPad te gebruiken voor het maken van notities, maar ook het maken van aantekeningen bij PDF bestanden.


Na deze Office 365 voor iPad eLearning weet je • Wat Office 365 is

 • Hoe je bestanden overal en altijd beschikbaar maakt en kan delen met collega's

 • Hoe je de OWA kunt gebruiken om e-mailberichten te verzenden en te verwerken

 • Hoe je OWA handtekening invoegt en bijvoorbeeld berichten standaard ongelezen laat

 • Hoe je met OWA afspraken kunt maken en de planningsassistent kunt gebruiken

 • Hoe je de Word App gebruikt om tekstbestanden te maken, te bewerken en te redigeren

 • Hoe je de Excel App gebruikt om cellen waarden te geven, op te maken, titels altijd zichtbaar houdt, berekeningen maakt, snel opvult en hoe je grafieken maakt

 • Hoe je de PowerPoint App gebruikt om snel geavanceerde presentaties te maken en op te maken en hoe je jouw iPad kunt gebruiken om presentaties te geven

 • Hoe je aantekeningen maakt in OneNote, notitieblokken kunt openen en aantekeningen kan maken bij PDF bestanden en dit beveiligt door een sectie te beveiligen.


Werkwijze Office 365 voor de iPad eLearning


AVK heeft zelf een interactieve leeromgeving ontwikkeld (www.trainen.online) omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. Ons doel is niet alleen de beheersing van het programma en de functies, maar juist het op een slimmere en efficiëntere manier werken met Office 365 op de iPad.

Door gebruik te maken van instructievideo's, vragen en interactieve knoppen leert de deelnemer op een leuke manier de leerstof tot zich te nemen. De online eLearning Office 365 voor de iPad training bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo's kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld die verwijzen naar oefeningen of extra tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deelnemer het programma leert kennen en er snel en efficiënt mee aan de slag kan gaan.

Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo worden getoetst. Er wordt na het beantwoorden van de vragen direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK online leeromgeving leren deelnemers door interacties en instructievideo's hoe zij efficiënter kunnen werken.

eLearning Office 365 iPad


Maatwerk eLearning en trainingen Office 365

Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je Office 365 opleidingen en/of bijscholingen.


Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier. Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eLearning Office 365 voor de iPad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

eLearning Office 365 voor de iPad
Losse accounts: € 15,-
10 - 24 accounts: € 13,50
25 - 49 accounts: € 12,-
50 - 99 accounts: € 10,50

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training Office 365 i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module (per deelnemer).

Andere suggesties…

Andere suggesties…