In de training ‘Digital Savvy Assistant’ behandelen we de nieuwste (digitale) ontwikkelingen in het secretaresse vak. Wat betekent de opkomst van alle opkomende technologie voor de secretaresse / managementondersteuner, en hoe blijf je bij?

Digital Savvy Assistant; in 4 dagdelen inzicht in en bewustwording van de toekomst van je vak

Secretaresses zijn professionals! En net als bij alle andere professionals is het noodzaak om bij te blijven in jouw vak. Je volgt alle trends en ontwikkelingen, en doet aanbevelingen binnen je organisatie.

Technologieën als sprekende assistenten, Office 365 en artificial intelligence (AI) volgen elkaar in hoog tempo op. Welke invloed heeft dat op jouw functie en organisatie? Met de juiste blik in de toekomst kun je tijdig anticiperen. Maak jezelf Digital Savvy!

Wat leer je in de training Digital Savvy Assistant?

 • De nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld
 • Bewustwording van de ontwikkelingen om je heen
 • Tijdig kunnen anticiperen en excelleren in jouw vak

De training wordt op maat samengesteld en specifiek toegespitst op jouw organisatie. Enkele van de hoofdonderwerpen:

 • Samenwerkplatforms Office 365 & Teams, Google apps

 • Social platforms Facebook, Instagram, Twitter, etc.

 • Gadgets, Apps en Kunstmatige Intelligentie

 • Veiligheid & Privacy, de AVG en assistant….wat is je rol

 • Outlook & OneNote features voor de assistant


In 4 dagdelen geven we een inkijk in de toekomst van je vak. Met interactieve elementen ga je met de groep aan het werk, krijg je inzicht, en word je bewust van de rol die jij als secretaresse / managementondersteuner in de toekomst hebt.

Deze training bestaat uit 4 dagdelen van 4 uur, en wordt gegeven door 2 trainers, die tijdens dit dagdeel elkaar steeds afwisselen en actief met jullie aan de slag gaan. Aan deze interactieve bijeenkomst kunnen maximaal 20 deelnemers deelnemen.

Maatwerk in-company training


AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen bij jou op locatie. De exacte inhoud van de Digital Savvy training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in jouw organisatie. Onderwerpen uit de verschillende secretariaat trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

3 beoordelingen voor Digital Savvy Assistant Training

 1. Joyce Jagt – Holsbeke (UT)

  Ge-wel-dig! Ik was een scepticus maar ik ben helemaal enthousiast. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben veel bewuster met mijn werk bezig. Thanks Andres, Inge en Marianne! De trainers zijn heel enthousiast en hebben veel voorbeelden. Ik geef het een 9 omdat ik het een 10 vind als we ook echt iets “doen” om direct sneller te kunnen werken.

 2. Alice Kragt

  Kundige docenten, maken van je cursusdag een klein feestje op een zeer inspirerende manier.

 3. Lorette Bosch (University of Twente)

  Erg leuk en interessant. Ik heb in de evaluatie een 9 gegeven! Een stukje bewustwording bij de AVG. Handige tips en tools gekregen. Alle trainers hadden een zeer prettige manier van presenteren waarbij telkens voldoende ruimte was om vragen te stellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer(s) afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…