In De Next Level Secretaresse Training behandelen we Het Nieuwe Werken en de ontwikkeling van het secretaresse vak. Wat betekent Het Nieuwe Werken voor de secretaresse / managemenondersteuner en hoe maakt je jezelf zichtbaar.

De Next Level Secretaresse; een nieuwe manier van werken

Secretaresses zijn professionals! En net als bij alle andere professionals is het noodzaak om bij te blijven in jouw vak; je te ontwikkelen en jezelf optimaal te positioneren. Niet dat je trends moet vólgen; het is de bedoeling dat je er zelf voor zorgt dat je nieuwe ontwikkelingen signaleert en dat je aanbevelingen kunt doen binnen jouw organisatie. Op zo’n manier draag je bij aan een perfect passende positionering én uitvoering van managementondersteuning in jouw werkomgeving: De Next Level Secretaresse!

Als je een visie hebt, heb je een duidelijk beeld van wat je wil dat er in de toekomst gaat gebeuren. Daar kun je op anticiperen. Met jouw visie als uitgangspunt kun je zelf de toekomst beïnvloeden. Van: ‘jij vraagt, wij draaien’ naar managementondersteuning met een duidelijke toegevoegde waarde voor uw (nieuwe generatie) manager(s), andere stakeholders én voor uzelf. Je regisseert de perfecte uitvoering… aantoonbaar, meetbaar en onmisbaar!

Wat leer je in de training Next Level Secretaresse?

 • Jouw visie op managementondersteuning te formuleren
 • Deze visie volledig toe te snijden op uw huidige werksituatie waardoor jouw zichtbaarheid wordt vergroot én de effectiviteit van jouw werk voor uw organisatie optimaal is
 • Bewust te zijn van wat echt belangrijk voor jou en jouw werk is, vertaald in een concreet beeld van wat je wilt bereiken
 • Concrete resultaatafspraken te formuleren zodat jouw werkzaamheden (en/of die van jouw team) helder zijn én meetbaar & aantoonbaar

Inhoud De Next Level Secretaresse Training


De training wordt op maat samengesteld, specifiek toegespitst op uw organisatie. Enkele van de hoofdonderwerpen:

 • Wat betekent Het Nieuwe Werken?

 • Wat betekent Het Nieuwe Werken voor jou en jouw werk?

 • Dialoog met medecursisten aan de hand van Het Nieuwe Werken Spel.

 • De professionele revolutie.

 • Maak jezelf zichtbaar met resultaatafspraken.

 • Hoe maak je jouw werk inzichtelijk voor jouw leidinggevende?

 • Blik op de toekomst van de secretariële functie.


In één dag bieden wij je antwoorden op de vragen die je hebt m.b.t. Papierloos Werken en de toekomst van het secretaressevak. Kennis delen en kennis maken in een interactieve bijeenkomst binnen een setting van maximaal 15 deelnemers.

Maatwerk in-company training


AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen bij jou op locatie. De exacte inhoud van deze training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.


Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in jouw organisatie. Onderwerpen uit de verschillende Secretariaat-trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

Waarom trainen bij AVK?


Het Nieuwe Werken is behoorlijk populair geworden sinds de opkomst van mobiele apparatuur. AVK is echter al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in innovatief werken op kantoor.

Onze trainers Marianne H.M. Smits en Bouke van Kleef hebben onder andere nauw samengewerkt bij diverse innovatieve projecten waaronder Het Kantoor van de Toekomst. Als consultant zijn zij betrokken bij enkele van de grote pioniers in Het Nieuwe Werken.

Daarnaast zijn zij auteur van diverse boeken en vakblad artikelen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten. Een enthousiaste en bezielende training, afgestemd op de wensen en verwachtingen van de deelnemers.

Meer informatie


Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

6 beoordelingen voor De Next Level Secretaresse Training

 1. Miranda Schijven

  Wat een inspirerende training, maar zekerook een inspirerende trainster. Bedankt Marianne, heerlijk om met jou te sparren en ideeen op te doen. Ik heb er echt wel wat aan gehad.

 2. S. Dojave

  Zeer enerverend en inspirerend. Positieve energie.

 3. Susanne Weenink

  Ik kan me alleen maar aansluiten bij deze reacties. Waardevolle dag geweest.

 4. Bianca Doolen

  Veel geleerd en leuk spel trouwens, kan ik dat ergens krijgen zodat ik het intern nog eens over kan doen?

 5. Margot Bruinink

  Ik voel me al meteen een stuk zichtbaarder! Dank Marianne, erg inspirerend en leerzaam

 6. Mirjam Drijver

  Marianne, erg bedankt voor deze inspirerende dag! Veel geleerd, vooral van de discussies. Hier kan ik wat mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…