In de training Papierloos Vergaderen met OneNote krijg je praktische tips die je meteen kunt toepassen bij de volgende vergadering. Daarnaast leer je de mogelijkheden van Microsoft OneNote als praktisch hulpmiddel voor papierloos werken.

Wij geven in deze training praktische handvatten voor het maken van duidelijke (interne) afspraken voor gebruik en toepassing van dit hulpmiddel zonder dat het vergaderen wordt vertraagd.

OneNote als digitaal vergaderdossier


Microsoft OneNote is een gedegen concurrent en handige tool voor papierloos vergaderen (en werken). Vooral vanwege de directe interactie met de pc of kantoorserver en natuurlijk het MS Office pakket. De huidige hardware, software en apps maken de overstap naar papierloos vergaderen steeds gemakkelijker. Bovendien blijkt digitaal vergaderen in de praktijk veel efficiënter en productiever; als je maar de juiste kennis hebt.

Voor de gemiddelde kenniswerker is het veelal routine om de meeste zaken op papier bij te houden. Maar met de juiste apps en technieken kun je met OneNote de vergaderingen vele malen efficiënter en leuker maken én heb je jouw vergaderstukken altijd bij de hand.

Gebruik OneNote als een handzaam en doorzoekbare dossiermap: van vergaderstukken tot digitale takenlijst. Bovendien kun je makkelijk tegelijkertijd (samen-)werken met collega's in een gedeeld OneNote Notitieblok.

Enkele van de vele mogelijke onderwerpen die kunnen worden opgenomen in deze maatwerk training:

 • OneNote jargon en verkennen van de mogelijkheden

 • Navigatie in OneNote

 • Het klaarzetten van een vergadering in OneNote door het secretariaat of de secretaris

 • Het maken van aantekeningen in OneNote op digitale stukken

 • OneNote ook HET hulpmiddel voor papierloos werken (lees ons blog voor meer info)

 • Tips voor tijdens de vergadering

 • Tips voor na de vergadering

 • Welke stukken hoe lang bewaren in OneNote

 • Actielijsten

 • Geavanceerde OneNote functies zoals audio, tekstherkenning, audio opnames en nog veel meer

 • Een kritische blik op je vergadering


 

In-company maatwerk Training Papierloos vergaderen met OneNote


AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat en op locatie. Samen met jouw team stellen we de training samen, aan de hand van wensen en behoeften. Na deze training weet het team precies hoe OneNote effectief in te zetten voor papierloos werken en vergaderen.

Het werk dat wij doen bij papierloos vergaderen is gericht op: • Kiezen: Gezamenlijk de doelstellingen bepalen en kiezen van de juiste tablet en app die past bij jouw functionele eisen, wensen en budget.

 • Inrichten: Het helpen bij de inrichting van de nieuwe werkprocessen en het maken van uniforme afspraken voor het vergaderen en werken zonder papier conform de gestelde doelstellingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de wijzigingen in de secretariële processen.

 • Trainen: Het trainen en enthousiast maken van de eindgebruikers conform de doelstellingen.


Nazorg


We beschikken over een uitgebreide helpdesk die u en uw gebruikers kunnen raadplegen en waar ook direct vragen gesteld kunnen worden aan onze trainers. Daarnaast geven we ook functiegerichte Tips & Tricks trainingen zoals: effectief werken met tablets, MindMappen op de tablet, notuleren op de tablet, Snellezen etc.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Papierloos vergaderen met OneNote Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…