Willen jij en jouw collega’s ook slimmer, effectiever en bovenal veilig werken door middel van een SharePoint cursus? AVK biedt je een maatwerk cursus SharePoint op jouw eigen locatie. Je kunt jouw eigen groep collega’s samenstellen of bijvoorbeeld met de hele afdeling een SharePoint cursus volgen. In deze cursus leer je precies datgene wat je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

SharePoint cursus op maat

Onze SharePoint cursussen zijn gebaseerd op 100% maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van jou en jouw collega’s. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van werken met SharePoint en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek.

Je zult zien, Kwaliteit & Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

 

In-company SharePoint cursus

Onze cursussen worden in-company verzorgd. Dus onze trainer komt naar jouw locatie. Indien gewenst kunnen wij een cursusruimte in de buurt regelen of laptops verzorgen met een dummy versie voor de deelnemers aan de SharePoint cursus.

AVK is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in slimmer en effectiever werken op kantoor. Onze cursus leiders zijn gecertificeerd door Microsoft en worden hoog beoordeeld door onze deelnemers.

Download de SharePoint Cursus à la Carte lijst voor meer informatie over mogelijke onderwerpen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

SharePoint thema cursus


Een cursus SharePoint op maat kan ook worden samengesteld op basis van een thema. Hieronder enkele voorbeelden van thema SharePoint cursussen die wij de afgelopen periode hebben verzorgd:

Wij verzorgen cursussen voor alle SharePoint versies. Daarnaast kunnen wij ook SharePoint sites inrichten.

3 beoordelingen voor SharePoint cursus

  1. H. de R. – Project Manager KLM

    Een goede interactieve training toegespitst op onze situatie.

  2. Ria Bergman – Unilever

    Mogelijkheden voor Sharepoint meer uitgebreid dan ik in eerste instantie dacht. Erg duidelijk en begrijpelijk uitgelegd. Ik heb er veel aan gehad. En nu de omslag maken. Bedankt Ed!

  3. Barenbrug Holding bv

    Zeer professioneel en informatief met veel praktijkvoorbeelden. Er gaat een wereld voor me open.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Andere suggesties…

Andere suggesties…