In de eLearning modules SharePoint voor functioneel beheerders leer je naast de eindgebruikersfunctionaliteiten ook de geavanceerde functionaliteiten kennen. Na het volgen van deze eLearning ben je in staat om de SharePoint gebruikers binnen jouw organisatie optimaal te ondersteunen.

Deze eLearning is bedoeld voor personen die meer van SharePoint willen weten en door een functie als Functioneel beheerder, SiteOwner of Keyuser, instellingen in SharePoint moeten aanpassen.

Je leert o.a. hoe je Sites, Sitecollecties, Bibliotheken en lijsten kunt beheren. Daarnaast leer je de verschillende content typen en objecten.

Online leren met SharePoint eLearning

Online leren doe je met de interactieve eLearning modules van AVK op www.trainen.online. AVK heeft zelf goede eLearning ontwikkeld voor SharePoint omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. In de SharePoint eLearning modules brengen wij gebruikers een gedegen kennis van de standaard functionaliteiten bij. Daarnaast zoomen we in op de vele verborgen mogelijkheden die het werken met SharePoint een stuk eenvoudiger maken, uiteraard gevolgd door handige tips & tricks.

Iedere SharePoint module bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo’s kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld waar de deelnemer op kan klikken voor oefeningen en tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. De deelnemer leert SharePoint snel kennen en kan er meteen efficiënt mee aan de slag kan gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo wordt getoetst. Na het beantwoorden van de vragen wordt direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK eLearning SharePoint voor functioneel beheerders, leren deelnemers door interacties en instructievideo’s hoe zij SharePoint op een juiste manier kunnen beheren.

Hoe ziet de training er uit?  • Een Site verzameling maken

  • Een nieuwe Subsite maken

  • Site Navigatie

  • Afbeeldingen bibliotheek toevoegen aan snelmenu

  • Machtigingen

  • Maak een documenten bibliotheek

  • Updates Office 365

  • Nieuwe Teamsite

  • Moderne Teamsite inrichten

  • Communicatiesite


Sharepoint eLearning versies

AVK heeft eLearning SharePoint modules ontwikkeld voor diverse soorten gebruikers. Zo leert de gebruiker precies datgene wat nodig is voor de dagelijkse werkzaamheden. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je SharePoint opleidingen, migraties en/of bijscholingen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.

 
Voor de Functioneel beheerder, SiteOwner of Keyuser

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SharePoint voor functioneel beheerders eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Losse accounts: € 99,50
10 - 24 accounts: € 89,95
25 - 49 accounts: € 79,95
50 - 99 accounts: € 69,95

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale SharePoint voor functioneel beheerders training i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module (per deelnemer).