SharePoint eLearning is HET hulpmiddel voor digitaal samenwerken. Wanneer je organisatie overstapt op SharePoint is het veelal voor iedereen in de organisatie een flinke stap. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend en dat zorgt er voor dat gebruikers behoefte hebben aan meer kennis over SharePoint. Het is onze ervaring dat slechts weinigen het optimale uit SharePoint halen. Er is dus veel te leren! Daarom heeft AVK naast klassikale SharePoint ook eigen eLearning modules voor SharePoint ontwikkeld.

Online leren met SharePoint eLearning

Online leren doe je met de interactieve eLearning modules van AVK op www.trainen.online. AVK heeft zelf goede eLearning ontwikkeld voor SharePoint omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. In de SharePoint eLearning modules brengen wij gebruikers een gedegen kennis van de standaard functionaliteiten bij. Daarnaast zoomen we in op de vele verborgen mogelijkheden die het werken met SharePoint een stuk eenvoudiger maken, uiteraard gevolgd door handige tips & tricks.

Iedere SharePoint module bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo’s kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld waar de deelnemer op kan klikken voor oefeningen en tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. De deelnemer leert SharePoint snel kennen en kan er meteen efficiënt mee aan de slag kan gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo wordt getoetst. Na het beantwoorden van de vragen wordt direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK eLearning SharePoint, leren deelnemers door interacties en instructievideo’s hoe zij efficiënter kunnen werken met SharePoint.

Demo SharePoint eLearning

In onderstaande video een kort filmpje uit de SharePoint eLearning. In dit geval over het onderwerp Documenten verplaatsen.

De onderwerpen:  • Wat is SharePoint

  • Navigeren in SharePoint

  • Documenten bibliotheek

  • Geavanceerde documenten bibliotheek

  • De takenlijst

  • De agenda

  • De 'Over mij' site


Sharepoint eLearning versies


AVK heeft eLearning SharePoint modules ontwikkeld voor diverse soorten gebruikers. Zo leert de gebruiker precies datgene wat nodig is voor de dagelijkse werkzaamheden. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 

Maatwerk eLearning en trainingen SharePoint


Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je SharePoint opleidingen, migraties en/of bijscholingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier. Wij vertellen je graag meer over de verschillende eLearning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.
Voor Beheerders en Eindgebruikers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SharePoint eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Losse accounts: € 50,-
10 - 24 accounts: € 45,-
25 - 49 accounts: € 40,-
50 - 99 accounts: € 35,-

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale SharePoint training i.c.m. eLearning betaal je slechts € 10,- voor de bijbehorende eLearning module (per deelnemer).

Andere suggesties…

Andere suggesties…