eLearning Portal trainen online – AVK heeft zelf een interactieve leeromgeving ontwikkeld (www.trainen.online) omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. Ons doel is niet alleen de beheersing van de programma’s en functies, maar juist het op een slimmere en efficiëntere manier werken met de software.

Maar het grootste voordeel is dat we eLearning op basis van maatwerk kunnen aanbieden. En daarin kunnen alle onderwerpen worden opgenomen die te maken hebben met slimmer werken! Daarnaast kunnen medewerkers inloggen op een privat portal met logo en huisstijlkleuren van de eigen organisatie.

Maatwerk eLearing en Privat Portals

Omdat wij de eLearning helemaal zelf ontwikkelen en de portal in eigen beheer hebben, kunnen wij maatwerk oplossingen aanbieden. Organisaties kunnen een zogenaamde privat portal afnemen die wordt opgemaakt in de eigen huisstijlkleuren (en logo’s). De privat portal is alleen toegankelijk voor de eigen werknemers en bevat de gewenste eLearning modules, toegespitst op de organisatie. Een voorbeeld hiervan is Cosun Trainen Online Privat Portal.

Ook de eLearning pakketten zelf kunnen helemaal op maat worden samengesteld. Zo komen alleen de onderdelen aan bod die ook daadwerkelijk worden gebruikt binnen de organisatie, afdeling of team. Je kunt bijvoorbeeld naast een Excel Basis cursus ook een Excel cursus voor financials aanbieden. Of SharePoint voor het secretariaat. Maar eigenlijk kan ieder gewenst onderdeel met betrekking tot slimmer werken worden geïntegreerd in de eLearning!

In de maatwerk eLearning kan eventueel gebruik gemaakt worden van bestanden en opslaglocaties waar de organisatie al mee werkt. Dat maakt de eLearning meteen een stuk praktischer en herkenbaar voor de gebruikers.

Of gebruik de eLearning als aanvulling op klassikale trainingen. Bepaal welke onderdelen je eventueel wilt herhalen of verder uit wil diepen in de eLearning. Herhaling en verdieping zorgen voor een betere opname en borging van de kennis.

Online leren doe je via Trainen.Online


De eLearning portal Trainen.Online onderscheid zich onder andere doordat de trainers van AVK zelf de online cursussen hebben ontwikkeld. Hun jarenlange ervaring op de werkvloer en deskundigheid omtrent de software én de Slimmer Werken principes, staan borg voor een duidelijke cursus die verder gaat dan het uitleggen van waar welk knopje zit en wat het doet. In de eLearning wordt namelijk ook ingegaan op hoe je bepaalde handelingen slimmer of efficiënter kunt doen. Niet alleen om tijd te besparen, maar ook om het werken leuker te maken. Ook voor ervaren gebruikers zullen er diverse eye-openers zijn.

Door gebruik te maken van instructievideo's, vragen en interactieve knoppen leert de deelnemer op een leuke manier de leerstof tot zich te nemen. De online eLearning paketten bestaan ieder uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo's kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld die verwijzen naar oefeningen en tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deelnemer het programma leert kennen en er snel en efficiënt mee aan de slag kan gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo worden getoetst. Er wordt na het beantwoorden van de vragen direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK online leeromgeving leren deelnemers door interacties en instructievideo's hoe zij efficiënter kunnen werken.


Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze eLearning portal en de mogelijkheden voor privat portals en maatwerk eLearining.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eLearning Portal trainen online” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Neem voor prijzen van privat portals en maatwerk eLearning contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voor prijzen van bestaande eLearning modules kun je kijken bij de omschrijving van de aangeboden modules.

Beschikbare eLearning modules

Andere suggesties…

Andere suggesties…