In de Outlook eLearning modules van AVK leer je alle functies die Outlook te bieden heeft, van beginner tot expert niveau. Ga je overstappen op een andere versie van Outlook dan hebben we daar een verkort pakket voor waarin alleen de nieuwe functies worden uitgelegd.

Werk je nu met een ander e-mail programma (zoals bijvoorbeeld Groupswise) en wil je voortaan Outlook gan gebruiken, dan is de module “Overstappen op Outlook” iets voor jou. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om maatwerk eLearning aan te maken voor specifieke functies of werkprocessen die voor jouw organisatie van belang zijn.

Onze Outlook e-Learning modules 1. eLearning Outlook Compleet - MediaPlus
  Dit pakket bestaat uit 3 complete modules met circa 6 uur aan content, van beginner tot expert. Mediaplus is een unieke eLearning methode om werkelijk alle inns en outs van Outlook te leren. Je leert en toetst je kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in Outlook. De online training bestaat uit uitleg, opdrachten en antwoorden met tekst en animaties.

 2. eLearning Overstappen op Outlook
  Werkt jouw organisatie met GroupWise, Lotus Notes, Gmail of een andere e-mail client EN ga je overstappen op Outlook? Wij hebben speciaal voor deze doelgroepen maatwerk eLearning ontwikkeld om de overstap naar Outlook soepel te kunnen maken. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

 3. Outlook 2016 Migratie eLearning
  Voor diegenen die van een oudere versie overstappen naar Outlook 2016. De meest fundamentele hulpmiddelen en vaardigheden van de nieuwe Outlook versie komen aan bod, met tips erbij, om inzicht te krijgen in het programma.

 4. Maatwerk eLearning en trainingen Outlook
  Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je Outlook opleidingen en/of bijscholingen. Zois het mogelijk om maatwerk eLearning modules te ontwikkelen speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling, bijvoorbeeld met gebruik van eigen mailsjablonen.


Meer informatie over onze Outlook eLearning programma's


Wil je meer weten over een van onze Outlook eLearning modules, al dan niet in combinatie met een workshop, klik dan op de 'Bel mij' knop of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Outlook eLearning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Klik op een van de Outlook eLearning modules voor actuele prijzen of vraag een offerte aan.