Willen jij en jouw collega’s ook slimmer en effectiever werken met de Microsoft Outlook cursus? Kies dan voor een maatwerk cursus Outlook van AVK op jouw eigen locatie. Je kunt jouw eigen groep collega’s samenstellen of bijvoorbeeld met de hele afdeling een cursus Outlook volgen. In deze cursus leer je precies datgene wat je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

Microsoft Outlook cursus op maat

De Outlook cursus wordt geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van jou en jouw collega’s. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van Outlook en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek. Outlook cursussen zijn in overleg onder te verdelen in verschillende levels; van beginners tot gevorderden. Door de cursus af te stemmen op jouw wensen, leer jij Outlook optimaal te gebruiken. Je weet na de cursus precies wat je met dit e-mailprogramma kan. En dat is meer dan je denkt!

Je zult zien, kwaliteit & maatwerk hoeven niet duur te zijn.

Outlook thema cursus


Een Outlook cursus op maat kan ook worden samengesteld op basis van een thema. Hieronder enkele voorbeelden van thema-cursussen die wij hebben verzorgd:

Wij verzorgen cursussen voor alle Outlook versies: 2010 - 2013 - 2016 - 365.

 

In-company cursus: op jouw locatie


Onze cursussen worden in-company verzorgd. Dus onze trainer komt naar jouw locatie. Indien gewenst kunnen wij een cursusruimte in de buurt regelen of laptops verzorgen voor de deelnemers aan de Outlook cursus.

AVK is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in slimmer en effectiever werken op kantoor. Onze cursus leiders zijn expert in Outlook en worden hoog beoordeeld door onze deelnemers.

Gratis offerte


Vraag een offerte aan voor een Outlook cursus op maat. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

2 beoordelingen voor Outlook cursus

 1. Jolanda Ploeg – Secretaresse WMO

  Met veel plezier kijk ik terug op de workshop in Utrecht.
  Vooral jouw tips en trucs over digitaal archiveren in outlook vond ik leerzaam. Ik dacht dat ik altijd al veel wist over outlook maar wat zijn er nog veel meer mogelijkheden!
  En vooral: outlook is geen archief….en dat klopt. Het is me gelukt om dit terug te brengen naar een paar hoofdmappen op jouw advies.
  In elk geval heel erg bedankt voor je inspirerende workshop, ik heb er veel aan gehad!

 2. Germaine Schippers – Radboud Universiteit

  Goed en rustige uitleg, ging in op specifieke situaties, ruimte voor vragen. Vooral het gebruik van distributielijsten, handtekeningen en de planningsassistent spraken mij zeer aan. Zou Ed zeker bij mijn collega’s aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!