Goede voornemens? Waste of time!

2 minuten leren

Verander je gedrag echt met behulp van de 2 minuten leermethode.

En toch is het al eeuwen een traditie om met het begin van een nieuw jaar, nieuwe plannen op te starten. Hoop doet leven waarschijnlijk. Helaas gaan we er vanuit dat het uitspreken al voldoende is voor een beter leven. Volledige onzin dus? Ja, echt! Goede voornemens zijn een ‘waste of time’ en leveren hoegenaamd niets op!

Hoe kunnen we die behoefte om ‘beter te worden’ dan wel vorm geven?
Wanneer jij blijvende verandering wilt doorvoeren is dat helemaal niet zo complex. Sterker nog, eigenlijk is het heel simpel… Het is echter niet eenvoudig! De vraag is: Durf jij het aan? Indien ja, dan help ik je graag 2 maanden kosteloos op weg…

Echt veranderen

In mijn werk help ik dagelijks professionals om ‘beter’ te worden. Soms wil een team zelfsturing doorvoeren, een manager wil effectiever leidinggeven of men wil werken aan een cultuur waar medewerkers elkaar meer aanspreken. Veel vaker spreek ik individuen die echt willen werken aan hun persoonlijke effectiviteit. De ene wil meer ruimte geven aan anderen, de ander wil juist meer van zichzelf laten zien. In alle gevallen geldt: Willen ze echt veranderen, dan helpt het niet om simpelweg een voornemen uit te spreken. Blijvend veranderen vergt dagelijkse aandacht. Constant actief bezig zijn met jouw doel voor ogen. Iedere dag een klein stapje, waarbij je van te voren weet dat die kleine stap best wat moeite zal kosten.

Een ijzersterke status quo

Bij verandering wordt de status quo op de proef gesteld. De manier waarop het nu gaat en het in het verleden ging. Jouw bestaande werkwijze of houding heeft vaak iets opgeleverd en zal niet zomaar verdwijnen. Juist daarom vraagt verandering om doorzettingsvermogen. En dat vraagt om bijna dagelijks actief en bewust bezig zijn met ander gedrag. Een beslissing om ergens mee te stoppen en een beslissing om ergens mee te starten. Maar vooral: Vorm geven aan die verandering. Blijvend stappen doen om weg te gaan van de status quo en een nieuwe realiteit te creëren.

Kosteloos 2 maanden ondersteuning

Om het nieuwe jaar goed te beginnen biedt AVK jou gratis ondersteuning. Je krijgt twee maanden kosteloos en geheel vrijblijvend, digitale coaching in de vorm van korte inspiratie video’s van een AVK coach. Omdat we weten dat je echt wel wilt veranderen, maar dat een steuntje in de rug best fijn is. Het enige dat je hoeft te doen is: ieder dag 2 minuten tijd investeren. Zo simpel is het. Je ontvangt gedurende 2 maanden iedere week twee video’s van ‘AVK 2 minuten leren’. Gratis ondersteuning om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Snelle video’s met tips en tricks vóór, tijdens of na jouw werkdag. Een korte video die je bekijkt op je laptop, tablet of mobiel. Bijvoorbeeld in de trein op werk naar kantoor, na de lunch in de lift of in de auto voordat je naar huis rijdt. Kies jouw geschikte moment en merk direct dat je effectiever en efficiënter gaat werken als je deze kennis in de praktijk brengt.

Dus laat jouw goede voornemens voor wat ze zijn… Een waste of time!
Klik hier en schrijf meteen in! Dan kun je direct beginnen om verbetering door te voeren!

Waarom gratis?

Bij AVK geloven we dat ‘leren en ontwikkelen’ een voortdurend proces is en dat een combinatie van ‘klassikaal leren’ en dagelijks op de eigen werkvloer werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Daarom kun je ervoor kiezen om na een training ook van digitale coaching te profiteren. Dat doen we met behulp van korte filmpjes (AVK 2 minuten leren). Op deze manier helpen we deelnemers om ook na de training actief aan de slag te blijven gaan met inzichten uit de training. Onze trainers bieden bijvoorbeeld video’s over zelfsturing, effectief communiceren en efficiënter samenwerken. Om het nieuwe jaar goed te beginnen bieden we iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met deze makkelijke en leuke manier van leren. Zie het als ons ‘goede voornemen’ dat we nu in de praktijk brengen door jou gratis 15 video’s aan te bieden.

Aanmelden 2 minuten leren